Jelena Karleuša na skupu "Srbija nade": Uz moj sam narod, niko ne sme da nas deli

26.05.2023

17:27

0

Autor: 24sedam

Pevačica je bila u društvu ministra Vesića, te istakla da nije mogla da veruje da je predsednik Srbije stao u njenu odbranu

Jelena Karleuša na skupu "Srbija nade": Uz moj sam narod, niko ne sme da nas deli
Jelena Karleuša - Copyright Pink

U Beogradu se danas održava skup "Srbija nade", koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Pored brojnih građana, na skupu se pojavila i pevačica Jelena Karleuša, koja je prethodnih dana preživela pravi linč zbog toga što je podržala ovaj skup i predsednika Srbije.

 - Ovde nisam kao pevačica, već kao uticajna ličnost. Izgleda da je šokantno govoriti istinu u Srbiji, pa zastrašuju i zato sam ovde. Stojim iza mojih reči kao javna ličnost, žena i majka dve devojčice. Srbija ne sme da se deli, Srbiju niko ne sme da deli i niko ne sme da koristi u političke svrhe tragediju koja nam se dogodila. To radi politička bagra, to nije narod, kako su hteli da spinuju moje reči, to radi bagra za jeftine političke poene - rekla je Jelena na samom početku.

Pink
Jelena Karleuša na skupu "Srbija nade"

Kako je dalje istakla, nju je potresla i trenutna situacija koja se dešava na Kosovu.

- Potresla sam se jer dok pričam ovo dešava se i strašna situacija na Kosovu, sa svih strana muka ide, nikad sama, kada nas gaze, gaze nas. Mnogi koriste Srbiju za lične interese, a Kosovo je interes svih nas - kaže ona.

- Na nasilje odgovaram stavom, ko meni može da kaže da li sam ja ispravna ili ne? Ja sam za Srbiju gde svako treba da kaže svoje političko mišljenje, a da ne bude linčovan. Za tragediju koja nam se desila ne možemo da krivimo Vučića i državu. Okidač da dođem ovde mi je bio inat, to što su me napali jer sam rekla surovu istinu. Oni koji sebe nazivaju borcima protiv nasilja, za bolju Srbiju, ne smeju sebi da dozvole da jednu ženu nazivaju plastikanerkom, prodanom dušom, ku*vom - nastavila je Jelena u uključenju na Pink televiziji i dodala da nije mogla da veruje da je predsednik Vučić stao u njenu odbranu:

Pink
Jelena Karleuša na skupu "Srbija nade"

- Desila se jedna neverovatna stvar, da ja doživim da me predsednik države brani jer sam rekla da nije kriv za tragedije u Srbiji. Predsedniče, nemojte više da me branite, mogu i sama, ja sam rekla istinu i sa njom svaki građanin treba da se složi. Uz moj narod sam danas. Ja pevam za sve njih. Nemojte da dozvolite da vas šačica likova svađa.

Dešavanja sa skupa "Srbija nade" možete pratiti i uživo na našem blogu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike