Još sedam dana do skupa "Srbija nade": Cela zemlja će se ujediniti u Beogradu 26. maja!

19.05.2023

07:00

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane Srbije na skup za budućnost koji će pokazati jedinstvo zemlje u teškim trenucima

Još sedam dana do skupa "Srbija nade": Cela zemlja će se ujediniti u Beogradu 26. maja!
Copyright Profimedia

Veliki narodni skup jedinstva pod nazivom "Srbija nade" održaće se u Beogradu za sedam dana, odnosno 26. maja u 19 časova ispred Narodne skupštine. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane Srbije na skup za budućnost koji će pokazati jedinstvo zemlje u teškim trenucima.

Vučić je rekao da skup, koji se organizuje 26. maja ispred Narodne skupštine Srbije, nije miting SNS, niti kontramiting jer je jedini zakazan za taj dan.

TANJUG/ JADRANKA ILIC
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić

- Poslednji tako veliki skup smo pravili 19. aprila 2019. godine. Više od 4. godine je proteklo od tog velikog skupa. Ovo je skup za sve obične, dobre ljude Srbije. Ovo je skup i za one ljude koji hoće da podrže sve one koji su izgubili svoje najbliže. Oni su zaslužili najveću podršku i države i ljudi i svih nas. Takođe, ovo nije skup koji organizujemo radi protesta, ovo nije skup ljutnje, ovo ne sme da bude skup mržnje, bez obzira što prema nama prave jedino mržnju - rekao je Vučić.

Vučić je dodao da veruje da će to biti najveći skup ikada održan u Srbiji, ne računajući onaj na Gazimestanu.

- Taj skup mora da bude sve suprotno od onoga što drugi rade, što drugi prave. Mislim da to dugujemo našoj deci, porodicama i budućnosti. Moramo na tom skupu da pokažemo put Srbije ka napred, u budućnost i da uverimo Srbiju da će, ne samo da opstane, već da će moći još brže da napreduje - naveo je predsednik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike