Predsednik Vučić o protestima: Danas iz Beograda u Novi Sad dolaze brzim vozom Soko, pa gde ćete lepše

18.05.2023

12:19

0

Predsednik Srbije istakao je da su investicije podigle životni standard, podigle ekonomiju i omogućile da gradimo brzu prugu

Predsednik Vučić o protestima: Danas iz Beograda u Novi Sad dolaze brzim vozom Soko, pa gde ćete lepše
predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Copyright Tv Pink Printscreen

Obraćajući se na otvaranju japanske fabrike Nidek, predsednik Srbije istakao je da su te investicije podigle životni standard, podigle ekonomiju i omogućile da gradimo brzu prugu.

-Pa danas iz Beograda u Novi Sad dolaze brzim vozom Soko, rekao je Vučić i dodao da se našalio sa japanskim prijateljima da je najsrećniji kada na proteste dolaze vozovima koje je on napravio.

-Kud ćete lepše... Pa ćemo da izgradimo prugu da dolaze na proteste i iz Subotice, pa i iz Niša brzim vozom, da bude olakšano i tako dobro i to je za mene od velikog značaja, istakao je Vučić.

On se posebno zahvalio Nideku.

-Ovo predstavlja veliki uspeh, ali i čast, jer je Nidek uvek i na svakom mestu lepo govorio o Srbiji i hvala japanskim prijateljima, Srbija to neće zaboraviti. Nije ova fabrika došla tek tako već zato što smo se borili kroz ne lake pregovore i uložili smo novac i na to smo ponosni. Dragi radnici, svojim radom i trudom pomozite da se glas o vašoj marljivosti daleko čuje jer će to značiti nove japanske firme, to će obezbediti posao i za neke druge ljude, zaključio je Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike