Grbović konačno priznao istinu: Lider PSG-a se izlanuo da zapravo opozicija stoji iza "autentično građanskih" protesta (VIDEO)

18.05.2023

21:06

0

Ovo nije prvi put da se opozicija skriva iz "građanskih protesta"

Grbović konačno priznao istinu: Lider PSG-a se izlanuo da zapravo opozicija stoji iza "autentično građanskih" protesta (VIDEO)
Pavle Grbović - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović priznao je u jednoj emisiji da su zahteve "autentično građanskih protesta" u Beogradu formulisali "u najvećoj meri" lideri opozicionih stranaka.

Ovo nije prvi put da se opozicija skriva iz "građanskih protesta", jer smo isti takav obrazac gledali i dok su trajali "1 od 5 miliona" protesti u Beogradu.

Ovo nije prvi put da se opozicija skriva iza "građanskog protesta", ali jeste prvi put se lešinari na nezapamćenoj tragediji koja je zadesila Srbiju.

Podsetimo, opozicioni botovi danima unazad upućuju jezive pretnje narodnih poslanicima, patrijarhu Porfiriju i pretnje smrću predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću. 

Upravo takve pretnje nedavno je uputio sociolog Jovo Bakić. 

- Ja bih zaista voleo da ih jurim po ulicama i mislim da će se to i desiti, makar ja ne bio tu, možda me smrt pretekne... Oni će biti jureni po ulicama - rekao je Bakić. 

Uz Bakića, tu je i još jedan ideološki vođa opozicije – Milovan Brkić, koji je svoj doprinos opozicionoj “borbi protiv nasilja” dao pozivom omladini da “uzme puške u ruke i reši sudbinu Srbije”. 

Brkić je ovu izjavu dao samo par dana posle dva stravična masakra koje su počinila dva pomračena mlada uma.

Među njima je i opozicionar, član Jeremićeve partije i zet Vuka Draškovića, Borivoje Borović, koji je prizivao na prozapadnoj N1 televiziji "rumunski scenario" i ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Zanimljivo, upravo oni koji se navodno bore protiv nasilja u prethodnih nekoliko dana više puta su pozivali na ubistvo predsednika Srbije ili “jurenje” i hapšenje onih koji se s njima ne slažu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike