24SEDAM NUDI BESPLATNU PRAVNU POMOĆ za žrtve koje su pretrpele nasilje od lidera opozicije

17.05.2023

20:26

0

Pozivamo sve građane, da ukoliko su doživeli bilo kakve uvrede i poniženja, odnosno napad bilo kakve vrste, od strane nasilnika iz opozicije da nam se obrate, a naš tim pravnih stručnjaka će se pobrinuti da nasilnici izađu pred lice pravde.

24SEDAM NUDI BESPLATNU PRAVNU POMOĆ za žrtve koje su pretrpele nasilje od lidera opozicije
24sedam - Copyright 24sedam logo

U prethodnom periodu bili smo svedoci najbrutalnijeg nasilja koje je sprovodio deo opozicije. Napadi na političke neistomišljenike, uvrede i pretnje smrću svakodnevno su se smenjivale na prozapadnim tajkunskim medijima.

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću prećeno je smrću, a svakome ko se ne slaže sa najagresivnijim opozicionarima – progonom, jurenjem i davljenjem.

24sedam se, kao ozbiljna medijska kuća, trudio da objektivno izveštava o svim političkim dešavanjima u našoj zemlji, uključujući i nasilničke proteste opozicije. Svaki od naših zaposlenih, kojih ima oko 100, u prethodnom periodu davao je svoj maksimum kako bi naši čitaoci dobili tačne i proverene informacije.

Upravo zbog toga smo bili konstantno na meti onih čija smo nedela, argumentovano i potkrepljeno dokazima, svakodnevno razotkrivali.

Nažalost, upoznati smo sa činjenicom da nismo bili jedini kojima su upućivane pretnje i uvrede i zato, kao jedan od najčitanijih medija u Srbiji, izražavamo spremnost da zaštitimo sebe i naše čitaoce.

Ovim putem 24sedam poziva svakog ko je doživeo bilo kakvu neprijatnost, uvredu, psihičko ili fizičko zlostavljanje, progon ili nešto slično da nam se obrati na mejl adresu [email protected]. Našim čitaocima nudimo BESPLATNU PRAVNU POMOĆ za žrtve nasilja koje su počinili pripadnici opozicije, njeni čelnici i njihovi botovi.

Takođe, pozivamo sve građane koji su prisustvovali političkom skupu “Stop nasilju”, da ukoliko su na tom skupu doživeli bilo kakve uvrede i poniženja, odnosno napad bilo kakve vrste od strane nasilnika iz opozicije, da nam se obrate, a naš tim pravnih stručnjaka će se pobrinuti da nasilnici izađu pred lice pravde. 

Istorijat nasilja opozicije

Podsetimo, pripadnici opozicije i njihovi simpatizeri već odavno koriste nasilje kao instrument političke borbe. Paradoksalno, upravo oni sada vode proteste pod parolom “stop nasilju”...

Treba se setiti da su Dragan Đilas i Marinika Tepić dovezli su 14. juna 2021. godine u Pančevo više 100 huligana, koji su po centru ovog grada lomili sve što su stigli. Najveću štetu napravili su na gradilištu u Gradskom parku i na Gradskoj kući.

Divljanje opozicionara planirano je sa ciljem da se izazovu sukobi većih razmera i da se sve pretvori u masovno lomljenje i pljačku po celom Pančevu, što bi Đilas i Tepićeva kasnije pokušavali da prenesu i u druge gradove.

Printscreen
 

Među onima koji pozivaju na proteste “protiv nasilja” je i bivši predsednik Gradske opštine Stari grad, Marko Bastać koji je svojevremeno optuživan za mučenje i prebijanje kuma. Naime, pre par godina objavljen je snimak ispovesti kuma Marka Bastaća, Lazara Lešnjaka koji u snimku tvrdi da je preživeo torturu i da mu je Bastać lično stavljao kesu na glavu, tukao ga i mučio, a sve zbog mreže korupcije u koju su obojica bili upleteni i poslova sa nelegalnom gradnjom na Dorćolu.

Bojan Pajtić, koji takođe poziva na blokiranje Srbije, nedavno je na tajkunskoj televiziji Novoj S poručio da će srpske medije predati u ruke strancima!

 

 

Na protestu protiv nasilja bio je i glumac Dragan Bjelogrlić. Ironija je što je upravo Bjelogrlić pre dve godine fizički napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića u jednom niškom hotelu.

Kako je Gaga tada objasnio, Bjelogrlić mu je prišao sa leđa, a zatim ga jako udario, dok je on mirno sedeo sa nekoliko glumaca. 

Još jedan “borac protiv nasilja” je Bjelogrlićev kolega Sergej Trifunović, koji je redovno punio novinske članke pričama o tučama i incidentima u alkoholisanom stanju.

 

 

Ne treba zaboraviti ni sociologa Jova Bakića, koji već danima ponavlja pretnje svima koji se politički ne slažu sa njim.

- Ja bih zaista voleo da ih jurim po ulicama i mislim da će se to i desiti, makar ja ne bio tu, možda me smrt pretekne... Oni će biti jureni po ulicama. To je više nego izvesno. Kažem i danas to što sam rekao pre nekoliko godina... Uneredili su se od straha - rekao je Bakić preteći za N1.

Uz Bakića, tu je i još jedan ideološki vođa opozicije – Milovan Brkić. On je svoj doprinos opozicionoj “borbi protiv nasilja” dao pozivom omladini da “uzme puške u ruke i reši sudbinu Srbije”. Brkić je ovu izjavu dao samo par dana posle dva stravična masakra koje su počinila dva pomračena mlada uma.

Posle svega, sasvim je jasno da pretnje ljudi ovakvog mentalnog sklopa ne smeju da se shvate olako. Baš zbog toga, 24sedam poziva svoje čitaoce da nam se obrate za pravnu pomoć i zaštitu, kako bi svaki oblik i pokušaj nasilja bio kažnjen u skladu sa Zakonom i Ustavom Republike Srbije.

Novinar batinaš koji je pretukao suprugu preko noći postao borac protiv nasilja!

Sportski novinar Milan Bošković koji je 2021. godine pravosnažno osuđen na uslovnu kaznu od pet meseci zatvora nakon što je pretukao suprugu, danas se predstavlja kao jedan od boraca protiv nasilja!

Podsetimo, Boškovića ja tada prijavila bivša supruga sa kojom je živeo u stanu u Novom Beogradu, tvrdeći da ju je posle svađe izudarao. On je najpre izjavio da nije tačno da ju je tukao, međutim, posle noći provedene u pritvoru ipak je odlučio da prizna krivicu.

Milan Bošković, Antonio Ahel/ATAImages
 

Ženu vređao i tukao pred sinom! Dete vikalo „Skloni se od mame"! 

Nasilnik Bošković je bivšu suprugu tukao pred maloletnim sinom, a kao razlog za sukob sa majkom njegovog deteta novinar je istakao da u stanu zatekao nered! 

Nesrećna žena je tom prilikom u MUP-u rekla da to nije bio prvi put da je bio nasilan, ali ga nikad pre nije prijavljivala.

Kako je nasilnik naprasno postao borac protiv nasilja?

Bošković se danas na socijalnim mrežama predstavlja kao borac protiv nasilja, ali je istina ipak nešto drugačija! 

Ovaj osuđeni nasilnik - batinaš, je samo jedan od glasnogovrnika tajkunske opozicije, čije objave na socijalnim mrežama deli i šakom i kapom! 

Bošković je prethodnih dana bio jedna od udarnih pesnica u kampanji koja se širila društvenim mrežama, tokom koje su predstavnici opozicije objavili veliki broj fotomontaža i raznih lažnih fotografija!

Boškovićeve aktivnosti još jednom nedvosmileno potvrđuju da nedavni skup nije nikakav “protest građana protiv nasilja ”, već politička ujdurma tajkunske opozicije kojoj je jedini cilj da zasedne na vlast i nastavi sa pljačkom građana!

 

Poštovani čitaoci, nemojte se ustručavati niti plašiti da prijavite ove nasilnike! Pravni tim portala 24sedam će vas zaštititi.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike