Pokret socijalista Novi Sad: Brković i Pogačar sa poljoprivredom imaju veze samo onoliko koliko nestrpljivo čekaju žetvu kanabisa

17.05.2023

11:56

0

"Koliko je samo sramno i bedno to što Novosađanima unuk crnogorskog ustaše koji voli da prekreči srpsku zastavu soli pamet o nasilju i mržnji, to je uvreda zdravom razumu"

Pokret socijalista Novi Sad: Brković i Pogačar sa poljoprivredom imaju veze samo onoliko koliko nestrpljivo čekaju žetvu kanabisa
Brajan Brković i Miran Pogačar - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Unuk crnogorskog ustaše Jevrema Brkovića i njegov drug Pogačar sa poljoprivredom imaju veze samo onoliko koliko nestrpljivo čekaju žetvu kanabisa, ističu u saopštenju za javnost  iz Pokreta socijalista Novi Sad.

Iz novosodske organizacije Pokreta socijalista postavljaju sledeće pitanje: Kako borci protiv nasilja mogu da budu Pogačar i Brković koji su razbijali prostorije Srpske napredne stranke i Pokreta socijalista u Novom Sadu?

 
Printscreen/Facebook/ pokret socijalista
 

 

- Kažu Pogačar i Brković da nisu cepali srpsku zastavu, ali su zato prekrečili zastavu Srbije. Koliko je samo sramno i bedno to što Novosađanima unuk crnogorskog ustaše koji voli da prekreči srpsku zastavu soli pamet o nasilju i mržnji, to je uvreda zdravom razumu. Ni poljoprivrednici, ni bilo ko drugi koji pošteno živi od svog rada nema baš nikakve veze sa neradnicima i profesionalnim štrajkačima kakvi su Brković i Pogačar.

Predsednik Aleksandar Vučić rešava probleme, bori se za Srbiju, dok probleme stvaraju oni koji Srbiji i srpskom narodu ne žele dobro. Pogačar i Brković su konačno priznali da hoće da Srbija stane i mi iz Pokreta socijalista im poručujemo da ćemo se boriti protiv njih i svih onih koji bi da srpska država stane, jer naš jedini cilj i interes je da Srbija krene, da se razvija i napreduje, poručili su u Gradskom odboru Pokreta socijalista Novi Sad.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike