Nataša Kandić i hrvatski mediji udarili na Srbiju: Gnusne laži na račun predsednika Vučića, jer ne želi da prizna Kosovo! (FOTO)

16.05.2023

12:46

0

Kandićka i hrvatski mediji udarili na Srbiju i podržali one koji blokiraju Gazelu i državne istitucije i pritom maltretiraju građane

Nataša Kandić i hrvatski mediji udarili na Srbiju: Gnusne laži na račun predsednika Vučića, jer ne želi da prizna Kosovo! (FOTO)
natasa kandic 112021_0051 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznata srbomrziteljka Nataša Kandić i ustaški mediji udarili su na Srbiju i podržali one koji bi da blokiraju Gazelu i državne institucije, poručujući da predsednika Aleksandra Vučića, koji ne želi da prizna lažnu državu Kosovo i koji priča o srpskim žrtvama, treba smeniti.

Kandićka i hrvatski mediji udarili na Srbiju i podržali one koji blokiraju Gazelu i državne istitucije i pritom maltretiraju građane. 

Portal Slobodna Dalmacija objavio je tekst pod naslovom „Ovo je velika priča o Aleksandru Vučiću, čoveku koji je najveći problem Srbije. Seje zlo i sve Srbe vodi u ‘ponor'“, a Kandić im je bila sagovornica.

U tekstu je iznet niz gnusnih laži na račun predsednika Srbije, ali je ipak otkriveno zbog čega žele politički kraj Vučića.

– Danas Vučić svaki dan ponavlja da neće biti priznanja Kosova, jer su Kosovo i Metohija deo Srbije. On često spominje ubijenu srpsku decu, a niko ne govori o 1.400 ubijene kosovske dece. Svako gleda svoje žrtve, niko tuđe – rekla je Kandić za Slobodnu Dalmaciju, a potom i tekst objavila na svom Tviter nalogu.

 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike