Ćuta napao Bikovića zbog uloge: Samozvani ekolog započeo bitku protiv fiktivnih likova iz serije

28.03.2023

15:32

0

Do sada smo imali priliku da vidimo svakakve skandale koje je priređivala opozicija u našoj zemlji, ali napadanje glumca zbog uloge ili fiktivne priče u seriji je novina

Ćuta napao Bikovića zbog uloge: Samozvani ekolog započeo bitku protiv fiktivnih likova iz serije
Copyright Tanjug

Samozvani ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta bukvalno ne propušta priliku da napravi skandal u javnosti, a to pokazuje i današnji događaj na konferenciji za novinare u zgradi Beogradskog dramskog pozorišta kada je verbalno napao glumca Miloša Bikovića, jer, kako tvrdi, u poslednjoj epizodi serije Južni vetar “ismevaju njihovu borbu protiv kopanja litijuma u Srbiji”.

Nemajući više šta da ponudi građanima, Ćuta je očigledno počeo da se bori i protiv fiktivnih likova i događaja iz filmova i serija.

Tanjug
 

Glumac je na sve to ostao pribran i smireno odgovorio.

- Što se tiče serije „Južni vetar“ i mog angažmana i onoga u šta vi pokušavate da me uvučete, podsetiću vas da mogu da biram. Stepen mog angažmana zavisi od mog života. U šta ja želim svoj život da investiram. Zar vam nije jasno ništa oko serije „Južni vetar“? Čuli ste za Frenka Andervuda koji je ubio novinarku, pa zašto se oko toga nije digla frka? On je bio šef kabineta predsednika… - rekao je Biković aludirajući na poznatu seriju “Kuća karata” u kojoj glavni lik kojeg glumi Kevin Spejsi, koristi sve legalne i nelegalne načine kako bi postao predsednik Sjedinjenih Američkih Država.

Pošto se Ćuta nije osvrtao na Bikovićevo objašnjenje da se radi o fiktivnim likovima i događajima, glumac je ponovo replicirao:

– Pošto se na društvenim mrežama podigla neopravdana, površna i zlonamerna diskusija, samo bih hteo da vam kažem da ne možete da se raspravljate s fiktivnim junacima. U „Južnom vetru“ je fiktivna priča. U tom slučaju bih ja prvi trebalo da vas podržim u toj vašoj borbi protiv fiktivnih junaka. Ali, ja sam ovde najugroženiji, jer sam predstavljen kao kriminalac – zaključio je Miloš Biković.

Tanjug/Miloš Milivojević
 

Do sada smo imali priliku da vidimo svakakve skandale koje je srpskoj javnosti priređivala opozicija u našoj zemlji. Ipak, napadanje glumca zbog uloge ili fiktivne priče u seriji je novina.

Sva sreća pa Ćuta nije bio politički aktivan kada je promovisan “Balkanski špijun” jer bi verovatno napao i Danila Batu Stojkovića jer glumi paranoičnu osobu koja proganja svog podstanara. Ili, još gore, možemo samo da zamislimo šta bi se desilo da se samozvani ekolog zatekao na promociji filma “Maratonci trče počasni krug”, jer bi verovatno osuo paljbu po Miji Aleksiću, Pavlu Vujisiću, Zoranu Radmiloviću i ostalim velikanima srpskog glumišta zato što glume uloge koje iskopavaju grobove kako bi ponovo iskoristili sanduke u svom pogrebnom preduzeću.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike