Opozicija ponovo počinje sa maltretiranjem građana Srbije! Najavljena blokada "Gazele" i to u vreme popodnevnog "špica" (FOTO/VIDEO)

12.05.2023

10:55

1

Njihov bahati plan je da sa maltretiranjem građana krenu poslednjeg radnog dana i to baš u najvećem saobraćajnom špicu

Opozicija ponovo počinje sa maltretiranjem građana Srbije! Najavljena blokada "Gazele" i to u vreme popodnevnog "špica" (FOTO/VIDEO)
protest blokada autoput - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Građane Srbije, a pre svih građane srpske prestonice danas očekuje pravi još jedan košmar u izvedbi opozicije!

Naime deo opozicije za danas je najavio protest tokom kojeg planira da, mimo svih propisa, blokira najprometniji beogradski most - "Gazelu".

Maltretiranje građane Beograda najavljeno je  za danas posle podne kada su politički jurišnici tajkunske opozicije  najavili blokadu jedne od najprometnihih saobraćajnica u zemlji. 

Njihov bahati plan je da sa maltretiranjem građana krenu poslednjeg radnog dana i to baš u najvećem saobraćajnom špicu u popodnevnim časovima kada se građani vraćaju kući sa posla.

Promoteri nasilja i maltretiranja svojih sugrađana ne haju zbog činjenice da je blokada mosta "Gazela" i izlazak na auto-put krivično delo jer se radi o međunarodnom auto-putu!

Jedan od organizatora najavljene blokade je opozicionar Aleksandar Jovanović Ćuta, koji je poznat po brojnim incidenatima. Podsetimo se Jovaniović je pre samo nekoliko dana u Narodnu skupštinu nameravao da uđe sa biber - sprejom, dok je juče pozivao i na rušenje državnog poretka na ulicama.

- Od Bratislava Gašića, od Aleksandra Vulina tražimo da urade jedino što treba da urade, da se momentalno sklone sa svojih funkcija. Bolje da to urade sami nego da ih narod menja na ulicama! - bahato je pretio Ćuta Jovanović.

Jovanović je dva puta tokom konferencije ponovio pretnje  "ili će to uraditi sami, ili ćemo mi to uraditi na ulicama". 

Uz Ćutu perjanica ovog dela opozoicije je i Srđan Milivojević iz  Demokratske stranke, tj iz onoga što je od iste ostalo!

"Demokrata" Milivojević je poznat po tomo što je javno izrekao da će "deca i brat predsednika Vučića biti pronađeni u šahtu kao ubijeni lider Libije Moamer Gadafi". Milivojević je, isto tako, tražio puštanje na slobodu čoveka koji je pozvao na ubistvo predsednika - i državni udar Dejana Petra Zlatanovića! Isti taj opozicionar se sada prodaje kao organizator "protesta protiv nasilja".

Verujemo da će danas sa najvaljenog maltretiranja stanovnika Beograda opozicionari pozvati da se na slobodu pusti i Milovan Brkić - čovek koji je tokom nedavnog protesta,  pozvao decu da uzmu puške u ruke i “reše sudbinu Srbije”! 

Te reči je glavni i odgovorni urednik "Tabloida" izgovorio samo par dana posle stravičnih masakara koji su šokirali Srbiju!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike