Sve su maske pale: Organizator Srđan Milivojević otkrio pravi razlog protesta

08.05.2023

20:29

0

Deo opozicije pokušava da iskoristi jednu od najvećih tragedija u savremenoj istoriji Srbije i prikupi neki jeftin politički poen

Sve su maske pale: Organizator Srđan Milivojević otkrio pravi razlog protesta
Srđan Milivojević - Copyright Printscreen/Youtube/Bez Cenzure - Zvanični kanal

Poslanici grupa Ujedinjeni, Narodna stranka, Zeleno-levi klub, Moramo-Zajedno i Demokratske stranke okupili su se ispred Skupštine Srbije na protestu političkih partija, samo dan nakon trodnevne žalosti u Srbiji zbog tragedije koja se dogodila 3. maja.

Drugim rečima, deo opozicije pokušava da iskoristi jednu od najvećih tragedija u savremenoj istoriji Srbije i prikupi neki jeftin politički poen.

To je na kraju moglo i da se vidi kada je organizator protesta Srđan Milivojević po završetku protesta pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučić da napusti tu funkciju.

- Vučiću, odlazi! - poručio je Milivojević.

Time je deo opozicije koji je prisustvovao protestu pokazao koliko su zaista zabrinuti zbog nasilja i da im je mnogo bitnije da zasednu u fotelje, koje su im svakim izbornim ciklusom sve dalje.

Podsetimo, Milivojević je poslanik sa liste Marinike Tepić koji je priželjkivao smrt detetu i bratu predsednika Vučića.

Printscreen/Twitter
 

On je svojevremeno javno izrekao da će sin i brat predsednika Vučića biti pronađeni u šahtu kao ubijeni lider Libije Moamer Gadafi.

Milivojević je takođe tražio oslobađanje čoveka koji je pozvao na ubistvo predsednika i državni udar - Dejana Petra Zlatanović.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike