Od plasiranja laži do poziva na ubistvo: Brkić javno govori ono što opozicija misli (VIDEO)

11.05.2023

13:06

0

Laži koje Brkić gotovo svakodnevno servira u svom niskotiražnom "Tabloidu" glavni su argumenti koje se kasnije prenose i objavljuju kao "suva istina" po Šolakovim prozapadnim medijima

Od plasiranja laži do poziva na ubistvo: Brkić javno govori ono što opozicija misli (VIDEO)
Copyright Ilustracija/Printscreen/Youtube/Pixabay

Milovan Brkić, glavni i odgovorni urednik "Tabloida", jedan je od ključnih ljudi u opozicionim redovima koji ne biraju sredstva da ostvare svoje političke ciljeve. Brkić je poznat kao idejni tvorac nasilja koje opozicija sprovodi u Srbiji.

Laži koje Brkić gotovo svakodnevno servira u svom niskotiražnom "Tabloidu" glavni su argumenti koje se kasnije prenose i objavljuju kao "suva istina" po Šolakovim prozapadnim medijima. Sve s ciljem da se uništi predsednik Srbije i predsednik Aleksandar Vučić.

Kampanja laži

Kako bi postigli svoj cilj, opoziciji je potrebna takva medijska kampanja laži koja im služi kao sredstvo da zauzmu fotelje i nastave sa pljačkanjem Srbije i srpskog naroda.

Brkićeva kampanja laži je beskrajna. Od laži o Jovanjici, Moroviću, do krivca za helikopter i restorana Andreja Vučića. Ovo su samo neki od slučajeva koje je Brkić kreirao, a koje je opozicija koristila za brutalne napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Međutim, svi su pali u vodu, jer su se dokazi pokazali kao lažni. Naravno, niko od njih se nikada nije izvinio za širenje notornih neistina.

Iako mnogi misle da Brkić ima problema sa mentalnim zdravljem, to nije u potpunosti istina. Glavni i odgovorni urednik "Tabloida" svesno lansira laži kao probne balone opozicije, priča ono što oni misle, a ne žele da javno kažu, i inspiriše ih svojim maštarijama.

Ideolog i planer haosa

I dok se većina političara iz opozicije uzdržava da kaže ono što priželjkuje, Brkić se ne libi da javno preti smrću predsedniku i njegovoj porodici. Svojevremeno je rekao da je važno da niko od članova Vučićeve porodice ne pobegne, a zatim je nabrojao imena predsednikove dece.

Nešto slično je ponovio tokom nedavnog protesta, kada je pozvao decu da uzmu puške u ruke i “reše sudbinu Srbije”. Te reči je glavni i odgovorni urednik "Tabloida" izgovorio samo par dana posle stravičnih masakara koji su šokirali Srbiju.

Pa i pored svega toga, opozicija nije želela direktno da se ogradi od Brkićevih reči. Zašto bi, kada je  je upravo on njihov ideološki vođa koji samo javno govori ono što ni zaista misle. 

Međutim, narod odavno zna s kim ima posla, tako da opozicija na izborima prolazi tako kako prolazi – boreći se da preskoči ionako nizak cenzus.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike