Bivši otporaš poručuje da "Srbija mora da stane": Organizator protesta otkrio da se iza svega krije pokušaj opozicije da se dočepa fotelja

11.05.2023

20:15

0

Dok se naša zemlja nalazi pod neviđenim pritiscima, opozicija izvršava zadatke sa Zapada i pokušava da dodatno oslabi srpsku poziciju iznutra

Bivši otporaš poručuje da "Srbija mora da stane": Organizator protesta otkrio da se iza svega krije pokušaj opozicije da se dočepa fotelja
Srđan Milivojević - Copyright Ilustracija/Printscreen/Youtube/Wikipedia/Pixabay

Bivši otporaš i organizator "protesta protiv nasilja", Srđan Milivojević, odao je da protest nema veze sa borbom protiv nasilja već sa lobiranjem za svoje političke i medijske interese.

- Ja da sam se pitao, dodao bih zahtev i da REM dodeli petu frekvenciju N1 i Novoj S – rekao je Milivojević, ne ulazeći u to kakve veze sa borbom protiv nasilja ima da li prozapadni mediji imaju nacionalnu frekvenciju ili ne.

 

 

Ovaj osnivač Otpora, organizacije koja je sa Zapada dobijala ogromne svote novca da bi rušila vlast, ponovo je na starom zadatku.

- Ovo je štrajk upozorenja. Spremni smo da blokiramo Srbiju... Cela Srbija treba da stane! – uzvikivao je Milivojević u svom gostovanju na N1.

Formula je jasna: dok se naša zemlja nalazi pod neviđenim pritiscima, opozicija izvršava zadatke sa Zapada i pokušava da dodatno oslabi srpsku poziciju iznutra. 

 

 

Dobijali novac sa Zapada da bi rušili Srbiju

Podsetimo, organizacija Otpor je pred obojenu revoluciju 2000. godine obilno finansirana sa Zapada. Milioni dolara su uloženi u ovaj pokret kako bi se Srbija oslabila, a na vlast doveli zapadnjački poslušnici, što se na kraju nažalost i desilo.

Amir Hamzagic/ATAImages
 

Posle toga usledilo je 12 godina razbijanja i rasprodaje Srbije. Naše najznačajnije firme su prodate u bescenje, Vojska Srbije je oslabljena, srpski politički i vojni vrh je predavan Haškom tribunalu, a predstavnici režima su se utrkivali ko će poniznije da se izvini onima koji su do tada ubijali i proterivali naš narod sa vekovnih ognjišta.

Po svemu sudeći, sličan plan postoji i sada. Nedavno je organizovan protest pod izgovorom borbe protiv nasilja, a organizator Srđan Milivojević je nosio  transparent kojim je poručio da je glavni razlog i zahtev protesta smena predsednika Aleksandra Vučića. O nasilju nije bilo mnogo reči, a organizatori su ubrzo i sami priznali da se iza svega krije pokušaj obaranja legitimne i legalno izabrane vlasti u Srbiji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike