Pokret socijalista: Neka žuti lešinari nastave da obleću nad mrtvima, Vučić i Vulin nastaviće da se bore za Srbiju

08.05.2023

22:25

0

"Nikada i nigde u svetu opozicija nije koristila mrtve da bi se domogla vlasti, nikada i nigde, osim žutog ološa, večeras u Beogradu"

Pokret socijalista: Neka žuti lešinari nastave da obleću nad mrtvima, Vučić i Vulin nastaviće da se bore za Srbiju
Aleksandar Vulin - Copyright TV Happy printscreen

"Večeras su se u Beogradu sjatili svi mogući žuti lešinari da pod parolom borbe protiv nasilja traže glavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Nismo još ožalili i ispratili našu pobijenu decu na večni počinak, a žuti lešinari su se već nadvili nad našom mukom i nesrećom. Nažalost, svugde u svetu događaju se tragedije koje su teške i bolne, ali nigde u svetu opozicija ne koristi mrtve dečje duše da bi došla na vlast. Nikada i nigde u svetu opozicija nije koristila mrtve da bi se domogla vlasti, nikada i nigde, osim žutog ološa, večeras u Beogradu.

Nismo večeras čuli niti jednu razumnu, ljudsku, empatičnu reč u ovom momentu velike tragedije sa kojom se suočavamo, ali smo zato čuli ludog Brkića i druge dosovske lešinare Mariniku i Aleksića da bi da otkinu Vučiću glavu, da bi da smene Aleksandra Vulina. Na protestu borbe protiv nasilja čuli smo najgore psovke na račun majke Aleksandra Vučića, na račun samog Aleksandra Vučića, na račun Aleksandra Vulina, čuli smo kako bi da otkidaju glavu Vučiću. Količina boli koju osećamo zbog pobijene dece srazmerna je količini gađenja koju osećamo prema onima koji lešinare nad pobijenom decom.

Neka žuti lešinari nastave da obleću nad mrtvima i našim bolom, ionako samo to i znaju, a Vučić i Vulin nastaviće da se još više bore za stabilnu i bezbednu Srbiju", poručili su u Pokretu socijalista.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike