"Kapetan na belu lađu": Vučić poslao snažnu poruku - naš srpski brod sigurno plovi! (FOTO)

26.04.2023

18:44

0

Predsednik je danas posetio sa Emanuelom Žiofreom domaćinsku kuću Gavrilovića, koja se nalazi nedaleko od Kladova

"Kapetan na belu lađu": Vučić poslao snažnu poruku - naš srpski brod sigurno plovi! (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić poručio je na Instagramu onima koji ga svakodnevno zavitlavaju da je "kapetan na belu lađu", te da ne brinu, jer srpski brod sigurno plovi.

- Što bi oni koji me svakodnevno zavitlavaju rekli: "Kapetan na belu lađu"! Da ne brinu, naš srpski brod sigurno plovi... - napisao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Vučić posetio je danas sa Emanuelom Žiofreom domaćinsku kuću Gavrilovića, koja se nalazi nedaleko od Kladova.

- Zajedno sa Žiofreom posetio sam domaćinsku kuću Gavrilovića u selu Tekija, nedaleko od Kladova. Marina i Nenad dočekali su nas, malo je reći uz tradicionalno srpsko gostoprimstvo, a ja sam veoma zahvalan šefu EU komisije u Beogradu na podršci brojnim projektima u srpskom Podunavlju - napisao je Vučić.

Predsednik Srbije će večeras zajedno sa Žiofreom prisustvovati otvaranju obnovljene tvrđave Fetislam i Letnje pozornice u Kladovu.

Tvrđava Fetislam podignuta je 1524. godine, a njena rekonstrukcija počela je pre tri godine zahvaljujući sredstvima iz fondova EU.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike