Vučinić: Novaković se plaši novih izbora jer zna da mu je mesto u zatvoru, a ne u parlamentu

15.04.2023

18:50

0

Reagovala je na sramne optužbe Borislava Novakovića upućene predsedniku Srbije i Srbima sa KiM

Vučinić: Novaković se plaši novih izbora jer zna da mu je mesto u zatvoru, a ne u parlamentu
Copyright Privatna arhiva

Potpredsednik Narodne Stranke, Borislav Novaković, kritikovao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon što je otišao da razgovara sa predstavnicima Srba sa KiM.

Nakon pohvala upućenih Srbima sa Kosmeta koji svakodnevno odolevaju režimu Aljbina Kurtija, Novaković je i u tome našao manu.

Tim povodom oglasio se Dina Vučinić, članica Glavnog odbora SNS.

Njeno obraćanje javnosti prenosimo u celosti: 

- Umesto da sedi u zatvoru, zbog 4,5 miliona evra ukradenih na gradnji Bulevara Evrope, kao i nanošenja štete budžetu Novog Sada od 1,2 miliona evra na gradnji hotela Holidej In, osvedočeni i više puta hapšeni i osuđivani prestupnik Borislav Novaković, u čije vreme su Novim Sadom i Srbijom harala tri kriminalna klana, koji su građane kidnapovali u po bela dana, mučili ih i iznuđivali novac, usudio se da za veze s mafijom optuži Aleksandra Vučića, u čije vreme su u zatvor strpani Šarić i Belivuk i svi ostali kriminalci. 

U svojoj nemuštoj nemoći, Novaković ne bira sredstva u nastojanju da iznošenjem bestidnih laži, kleveta i besmislica, pokaže da mu smeta uspravna i jaka Srbija, da mu smeta što se predsednik Vučić bori za Kosovo i bolji život građana Srbije.

Predsednika države, koji narod na Kosovu spasava iz ralja albanskog kriminalnog režima, kom ga je svojom nesposobnošću 2004. i 2008. godine izručio banditski režim Demokratske stranke, bezočno vređa beskrupulozni lažljivac, koji bez stida i srama već 22 godine obmanjuje građane da je 2001. godine bio u Skupštini Srbije i glasao za Zakon o radu, a zapravo se nalazio u Solunu.

Žudnja za nedostižnom vlašću može da pomuti razum, ali je presedan izvan svih granica bezumlja kada o etici i moralu govori udarna pesnica zlikovačkog režima Demokratske stranke koji je Vojvodinu rasprodao Darku Šariću, uhapšenom i osuđenom zbog šverca više tona kokaina. 

O odgovornosti govori najgori gradonačelnik u istoriji Novog Sada, u čije vreme su načelnici policije, sudije i tužioci birani po nalogu kriminalaca, i kada su narko-bosovi građevinske parcele kupovali iz pomoć pištolja.

U strahu su velike oči! Novaković se plaši da može doći do skorog raspisivanja izbora, i da će onda ostati bez poslaničkog mandata iza koga se krije, da ne bi odgovarao pred zakonom za sva zlodela koja je počinio u vreme kada je njegova stranka rasprodavala, uništavala i unižavala Srbiju, da bi se oni obogatili. 

I treba da se plaši. Građani Novog Sada i Srbije dobro znaju ko ih je ostavio bez posla, bez plata i bez Kosova, a ko im je obezbedio nova radna mesta i plate, i u čije vreme je 27 država povuklo priznanje lažne države Kosovo. 

I znaju ko će im omogućiti da prosečna plata do kraja 2025. pređe 1.000 evra, ko nikad neće priznati Kosovo, a ko će nastaviti sa lažima i obmanama kao u slučaju Soluna, Holidej Ina i Bulevara Evrope, i kome je mesto u zatvoru, a ne u parlamentu - poručila je u saopštenju Vučinić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike