Zavetnik Borko Ilić na pauzi za topli obrok!

24.03.2023

20:26

0

Nakon nekoliko godina stagnacije i političke ilegale, zavetnik Borko Ilić je u Milici Đurđević Stamenkovski očigledno pronašao novog vođu

Zavetnik Borko Ilić na pauzi za topli obrok!
Copyright Foto: Gradske info

Lažni desničari su se danas okupili u Novom Sadu kako bi minutom ćutanja odali počast za sve žrtve bombardovanja Nato agresora. Međutim, ono što odmah skreće pažnju jeste da je lažnih desničara u Novom Sadu bilo sa sve pripadnicima sedme sile tek nešto oko dvadesetak.

Razlog za takvu podršku današnjem skupu je verovatno to što je za vreme vlasti DSS-a pušteno iz pritvora više od 1800 šiptarskih terorista. Takođe, ista ta Demokratska stranka Srbije je ostala nema i bez reakcije tokom pogroma Srba i paljenja svetinja tokom martovskog pogroma na Кosovu i Metohiji 2004. godine.

Druga stvar koja odvlači pažnju jeste sastav ljudi koji su se danas okupili. Takođe, zanimljivo je i samo mesto okupljanja, a to je prostor ispred Pokrajinske vlade.
U današnjem performansu, najviše pažnje je privukao bivši funkcioner DSS i NDSS, a sada zavetnik Borko Ilić.

Nakon nekoliko godina stagnacije i političke ilegale, zavetnik Borko je u Milici Đurđević Stamenkovski očigledno pronašao novog vođu i zbog toga je nagrađen mestom predsednika Gradskog odbora Zavetnika.

Кako na ovaj politički transfer gledaju ostali pripadnici NDSS nije poznato, ali ono što najviše čudi jeste činjenica da se veliki opozicionar i zavetnik Borko Ilić 2022. godine zapošljava u Pokrajinskom sekretarijatu za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova na čijem čelu se nalazi Predrag Vuletić, potpredsednik Pokreta socijalista.

Pokret socijalista vodi Aleksandar Vulin, koalicioni partner Srpske napredne stranke.

Pretpostavljamo da je ovu opozicionu aktivnost tokom današnjeg dana Borko Ilić uradio za vreme pauze za topli obrok i da je baš iz tog razloga kao mesto okupljanja izabrana Banovina, kako Borko ne bi dugo odsustvovao sa posla.

Takođe, u narednom periodu će biti zanimljiv odnos među lažnim desničarima na političkoj sceni Novog Sada, imajući u vidu odnose iz prošlosti kada su se dešavali masovni prebezi iz novosadskog DSS-a u POКS. Da li će interes i želja za vlašću preovladati ili će opet doći do svađe, ostaje da vidimo.

Bonus video

TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike