Milica je neozbiljna, a Boško promiskuitetan: Jovanović bi sa njima da ruši Vučića, do juče je sve najgore govorio (VIDEO)

22.03.2023

11:48

0

Autor: E.P.

Gostujući na televiziji on je sve najgore govorio o Obradoviću i Đurđević-Stamenkovski

Milica je neozbiljna, a Boško promiskuitetan: Jovanović bi sa njima da ruši Vučića, do juče je sve najgore govorio (VIDEO)
Jovanović, Obradović, Đurđević-Stamenkovski - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Lider Nove DSS, Francuz Miloš Jovanović ovih dana sklopio je pakt sa Boškom Obradovićem (Dveri) i Milicom Đurđević Stamenkovski (Zavetnici), pokazujući još jednom koliko je licemeran i koliko je verovati politici koju vodi. Naime, danas je saveznik sa ljudima o kojima je do juče sve najgore mislio i govorio javno.

Jovanović je pre nekoliko dana na skupu ispred RTS-a zajedno sa Obradovićem i Đurđević-Stamenkovski pozivao na rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jasno poručujući da nema ama baš nikakvu ideju šta će posle, ali bitno je govoriti protiv predsednika. Zaboravio je, očigledno, šta je pre izvesnog vremena govorio o svojim današnjim saveznicima.

Gostujući na televiziji i to opozicionoj, on je sve najgore govorio o Obradoviću i Đurđević-Stamenkovski, nazivajući ih promiskuitetnim i neozbiljnim.

- Te neke koje ste spomenuli, ja mislim da nema promiskuitetnijih ljudi, ja mislim da su bili sa svima na ovoj političkoj sceni. Znate, kada ste sa DSS-om 2016, pa sa Radulovićem 2018, pa sa Savezom za Srbiju, s Đilasom i Jeremićem 2020, pa sad sa Žikom Gojkovićem... kako biste to nazvali, ako ne kao neku vrstu promiskuitetnog ponašanja? Možda je to i legitimno za mene nije - rekao je Jovanović govoreći pre svega o Bošku Obradoviću. 

Nije preskočio da i "Micu zavetnicu" kako ju je nazvao, časti epitetom da je neozbiljna.

- Ja mislim da nije ozbiljno da se kandidujete sa 31 godinom za predsednika Republike. Možda grešim, ali meni je to potpuno neozbiljna stvar. Meni u tim godinama ne bi palo na pamet možda da budem ni ministar, rekao je kvazipatriota Jovanović o Đurđević-Stamenkovski.

 

 

Može se samo pretpostaviti i pustiti mašti na volju, šta bi taj isti Jovanović sutra govorio i radio kada bi osvojio makar deo vlasti, kada je spreman da sa "promiskuitetnima" i "neozbiljnima" ide u rušenje vlasti, te da menja mišljenje kako "vetar dune". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike