Uz vas smo predsedniče, znamo da ćete se boriti svim srcem: Ministar Mali pružio podršku Vučiću pred put u Brisel

27.02.2023

11:35

0

Autor: I.K.

Predsednik Srbije danas putuje u Brisel na nastavak dijaloga sa Prištinom uz posredstvo EU

Uz vas smo predsedniče, znamo da ćete se boriti svim srcem: Ministar Mali pružio podršku Vučiću pred put u Brisel
Ministar finansija Siniša Mali - Copyright TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Ministar finansija Siniša Mali pružio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pred odlazak u Brisel na nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

Mali je ocenio da je kosovsko pitanje oduvek najbolnija tačka Srbije, te da je danas u posebno važnom danu, kada u Briselu još jednom na stolu stoji naš nacionalni interes i prioritet, naš identitet i ponos, važnija nego ikad podrška predsedniku Vučiću koji je svoju političku karijeru posvetio očuvanju srpstva na Kosovu i Metohiji.

-Uz Vas smo predsedniče, sa puno vere u Vašu ljubav prema našoj zemlji i uverenju o sposobnosti i političkoj zrelosti da se izborite za naš narod. Znamo da ćete se boriti svim srcem, kao što se borite i protiv licemerja onih koji se unapred spremaju da vas napadaju. Predaja nije opcija. Živela Srbija! poručio je ministar Mali.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije danas putuje u Brisel na nastavak dijaloga sa Prištinom uz posredstvo EU. Prvo će biti održani pojedinačni sastanci, a potom bi trebalo da usledi trilateralni susret Vučića, Kurtija sa posrednicima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike