Boško Obradović - čovek bez ideologije i patriotizma!

24.02.2023

12:27

0

Boško Obradović nije nikakav patriota, već politikant željan vlasti koji se ne libi načina kako da dođe do nje, naveo je Ivanović

Boško Obradović - čovek bez ideologije i patriotizma!
Tan2021-11-22_143724386_3 - Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIC

Predsednik Konzervativnog pokreta NAŠI Ivan Ivanović, izdao je saopštenje povodom aktivnosti Boška Obradovića.


Saopštenje prenosimo u celosti:

Srpskom političkom scenom prokrstarili su mnogi politikanti koji su se krili iza patriotizma i koji su pokušavali da obmanu birače rodoljubivim rečima i govorima.

24sedam/Goran Sivački
Ivan Ivanović

Međutim, veoma interesantan slučaj je samozvanog patriote i političkog konvertita Boška Obradovića, koji je svoju političku karijeru započeo pisanjem za ljotićevski časopis Nova Iskra, do sadašnjih vremena kada je postao ideološka splačina koja se sastoji od onoga što je popularno u datom momentu.

Boško Obradović nije birao ideologije i stavove. U vreme dok su Dveri bile samo časopis i bavile se organizovanjem tribina, bio je ljuti pravoslavac. Ljuto pravoslavlje zamenio je protestantsko-katoličko porodičnom politikom. Porodična politika koju DVERI zastupaju su od reči do reči iskopirani pamfleti zapadnih "pro life" pokreta, koji nemaju apsolutno nikakvu vezu sa pravoslavljem. Pokušaji da se na srpsku političku scenu umetnu protestantski i katolički doživljaji porodice nisu imali previše uspeha među srpskim narodom. Na sreću.

Međutim, gospodinu Obradoviću to nije smetalo. Njemu je bila bliska svaka ideologija za koju je mislio da će mu baš ona doneti glasove. Bez obzira da li je to evroazijstvo koje je par meseci promovisao i od kojeg je lako odustao, kako bi postao amerikanofil (setimo se njegovih tajnih sastanka sa bivšim ambasadorom Kajl Skotom i podrške ambasade SAD kada su ostali ispod izbornog cenzusa, kako bi isti prošli) , ili zakletog antievrounijate kako bi kasnije izlazio na proteste i ulazio u koalicije  sa strankama za koje ulazak Srbije u EU nema alternativu. Zakleti neprijatelji iz DOS-a koje je napadao pod parolom "ovi da odu, a oni da se ne vrate" naglo su mu postali prijatelji, pa se mesecima nije odvajao od Dragana Đilasa, Marinike Tepić, Dragana Đilasa... Podsećam, da je pre njih bio i u koaliciji sa Sašom Radulovićem koji ja javno promovisao  gej prava, koji je bio učesnik gej parade u Beogradu i koji je otvoreno govorio da je "Kosovo nezavisna država".

ATAImages/ Antonio Ahel
Boško Obradović

Ali kako to obično biva, uvideo je da prijatelji iz bivšeg DOS-a ne uživaju preveliku popularnost u narodu. Boško je doživeo prosvetljenje i  postao je suverenista i zalagao se za političku neutralnost Srbije. 

Dakle od političara koji je video Srbiju u evroazijskoj uniji, ali i koji bi da ide na izbore sa evrounijatama, Boško je postao  suverenista i vojno neutralan.

Naravno tu nije bio kraj.

U Srbiji se od strane lažnih ekoloških grupa finansiranih sa zapada povela priča o zagađenju i Boško je naravno postao i ekolog. Na prvom protestu čuvene dverjanske crvene zastave, zamenjene su zelenim zastavama sa znakom pokreta.

Boško je postao jedan od najvećih boraca za ekologiju, ali ruku na srce to ga je kratko držalo. Ćuta mu nije delovao kao sigurna koalicija, a iz Ne davim Beograd ga nisu zvali.

Došli su parlamentarni izbori i Boško je postao monarhista.

Ušao je u koaliciju sa POKS-om koji se zalaže za obnovu monarhije, i kako to već ide gospodinu Obradoviću monarhija je naglo prirasla za srce.

Tanjug/Jadranka Ilić
Boško Obradović

Boško je postao monarhista. Bez kralja ne valja, dok neko ne ponudi nešto novo. 

Poslednjih dana, Boško je postao i borac za Kosovo i Metohiju. 

Sada drži tribine sa Milicom Zavetnicom, Milošem Jovanovićem i "sprečava kapitulaciju Srbije".

To je sada popularno. 

Plašim se samo da ako Boško Obradović bude branio Kosmet, kao što je i branio sve ideologije koje je zastupao u svojoj političkoj karijeri i ako odbrani Srbije bude veran kao što je bio veran i svojim uverenjima, da ćemo ostati ne samo bez Kosova, već i bez njegovog rodnog Čačka.

Boško Obradović nije nikakav patriota, već politikant željan vlasti koji se ne libi načina kako da dođe do nje. 

Izvinjavam se ako je tokom pisanjem ovog teksta Boško Obradović postao nešto novo, a ja to nisam uspeo da zabeležim.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike