Ivanović: U Skupštini Srbije nisu patriote nego "desni sektor"!

02.02.2023

17:30

0

Srbija ne sme dozvoliti ni po koju cenu da ekstremisti iz srpskog „desnog sektora“ uvedu državu u situaciju sličnu u Ukrajini

Ivanović: U Skupštini Srbije nisu patriote nego "desni sektor"!
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Današnja dešavanja u Skupštini Srbije samo su potvrdila ono što Кonzervativni pokret Naši i ja tvrdimo godinama u nazad, a to je da se u Skupštini Srbije ne nalazi patriotska opozicija koja želi da odbrani Кosovo i Metohiju i zauzme svoj stav po tom pitanju,  već politikanti koji se služe identičnim metodama kao neonacisti iz „desnog sektora“ koji deluje u Ukrajini.

Podsećam, da su u Ukrajini  na veoma sličan način zapadne agenture regrutovale ekstremiste sa desnog političkog spektra i neonacističkih grupa da izazivaju haos i  uvedu Ukrajinu u građanski rat.

Voleo bih da mi neko objasni kako bilo koji patriota može da stane rame uz rame sa Zoranom Lutovcem i  Demokratskom Strankom, Vukom Jeremićem i Marinikom Tepić, koji su od 2000. godine aktivno radili na nezavisnosti Кosova i Metohije, a danas su uz njih upravo stali lideri Dveri, Zavetnika i NOVOG DSS.

Njihov cilj nije odbrana Кosova i Metohije, već izazivanje nestabilnosti i nemira u Srbiji i ono što ih sve vezuje jedne uz druge su što su na platnim spiskovima pojedinih zapadnih ambasadora sa kojima se sastaju. Podsećam da se Boško Obradović lider Dveri tajno sastajao sa Кajl Skotom bivšim ambasadorom SAD  i to u pratnji Zorana Lutovca i Vuka Jeremića posle čega je značajno promenio svoje političke stavove.

Srbija ne sme dozvoliti ni po koju cenu da ekstremisti iz srpskog „desnog sektora“ uvedu državu u situaciju sličnu u Ukrajini, a njihove nade da će doći na vlast nekim novim petooktobarskim pučem, a ne voljom naroda, neće  nikada proći.

Nas pravih patriota ima dovoljno da to sprečimo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: kpn.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike