KPN: Boško Obradović u dogovoru sa DS pomogao održavanje gej parade!

12.09.2022

09:34

0

Boško nas ne možeš da slažeš - poručuje konzervativni pokret NAŠI

KPN: Boško Obradović u dogovoru sa DS pomogao održavanje gej parade!
boško obradović AP22176445939226 - Copyright 24sedam/AP Photo/Tanjug/Jadranka Ilić

Boško Obradović je lažni borac protiv "gej parade“, stoji u saopštenju konzervativnog pokreta "NAŠI".

Konzervativni pokret "NAŠI" podseća javnost na političku prošlost Boška Obradovića koji je 2010. godine izdao patriote i rodoljube koji su 2010. godine izašli na proteste protiv gej parade.

Podsećamo da je Boško Obradović  još 2010. godine pogazio dogovor sa patriotskim pokretima i umesto na dan održavanja gej parade 10.10.2010. godine kada su bili dogovoreni protesti, on je organizovao "porodičnu šetnju“ dan ranije u dogovoru sa Demokratskom strankom, koja mu je kasnije za ovu pomoć pomogla da Dveri izađu prvi put na izbore.

Konzervativni pokret "NAŠI" podseća na ovaj događaj jer Boško Obradović i sada pokušava da se sakrije iza narodnih litija i protesta predstavljajući sebe kao organizatora, dok se u realnosti radi o jeftinom politikantu koji želi da se okoristi o narodno nezadovoljstvo zbog najave održavanja "Evroprajda“.

- Boško Obradović je u svakom smislu lažna patriotska opcija koja luta u svojoj politici i političkim stavovima, od Đilasa i Marinike pa do Dr Nestorovića i monarhista i jedino što ga interesuje to je lagodan život koji ima od bavljenja politikom - stoji u saopštenju.

- Boško nas ne možeš da slažeš - zaključuje se.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike