Vučić: U ponedeljak u Briselu ostajemo pri crvenim linijama o KiM

22.02.2023

19:22

0

Srbija će se držati onoga što je izrečeno u Narodnoj skupštini, potvrdio je predsednik

Vučić: U ponedeljak u Briselu ostajemo pri crvenim linijama o KiM
Copyright Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se u ponedeljak na sastanku u Briselu držati crvenih linija po pitanju KiM o kojima je  govorio u Skupštini Srbije - ma šta da bude i ma kako da bude.

Na pitanje novinara na otvaranju Sajma turizma u Beogradu da li u ponedeljak u Briselu, gde će se razgovarati o francusko - nemačkom predlogu odnosno evropskom, s obzirom na poruke iz EU da se očekuje neka vrsta prihvatanja, da li misli da bi to prihvatanje trebalo da bude u nekoj pisanoj formi tog predloga i da li će Srbija ostati na ranijim crvenim linijama, rekao:

"Sve što sam rekao u skupštini, a razumem vašu brigu i mnogo teških noći je pred nama, jeste da  će se Srbija držati onoga što sam govori u Narodnoj skupštini - ma šta da bude i ma kako da bude".

Vučić: Nisam zadovoljan, uvek može bolje

Predsednik je istakao da nikada neće biti zadovoljan, jer uvek može bolje.

Na pitanje kada će biti zadovoljan rezultatima, predsednik je odgovorio da "nikada neće biti zadovoljan" i upitao u čemu bi bio zadovoljan, jer lestvica se, kaže, uvek podiže.

"Zahtevate od sebe više, od svih tražite više, tražite bolje, uspešnije... Kada to prestanete da tražite od drugih, posebno od sebe onda treba da prepustite posao drugom jer nećete postići ništa".

- Vi verovatno očekujete da kažem da sam zadovoljan, ali nisam i nikada neću biti ni kada, kako je rekao, dostignemo tih pet milijardi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike