Predsednik Srbije pred građanima: Vučić o najaktuelnijim temama u petak od 21 sat!

09.02.2023

19:15

0

Autor: 24sedam

Pretpostavlja se da će biti reči o situaciji na KiM, nedavnim dešavanjima u Skupštini Srbije, ali i novim investicijama i stranim ulaganjima u državu

Predsednik Srbije pred građanima: Vučić o najaktuelnijim temama u petak od 21 sat!
predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/ Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost emisije "Prva tema" u petak od 21 sat.

Kako je najavljeno, govoriće o svim najaktuelnijim temama.

Pretpostavlja se da će biti reči o situaciji na KiM, nedavnim dešavanjima u Skupštini Srbije, ali i novim investicijama i stranim ulaganjima u državu.

 

 

Podsetimo, ranije danas, on je prisustvovao svečanom otvaranju rekonstruisanog hotela „Planinka“ u Kuršumlijskoj banji, nakon čega se sastao sa meštanima MZ Merdare.

- U Kuršumliji se posebno poštuje domaćin i onaj ko zna da sačuva ognjište. Kuršumlijska banja imala je slavnu prošlost, a sada vidimo da će imati i slavnu budućnost. Danas dobijamo prelepe smeštajne kapacitete na prostoru koji je, ne tako davno, bio potpuno ruiniran. To je velika stvar za čitavu Toplicu i za Srbiju. Nastavićemo da ulažemo i pomažemo oživljavanje banjskog turizma i zapošljavanje ljudi, posebno ovde u topličkom kraju, gde živi narod koji je uvek najviše brinuo za Srbiju. Na nama je da pomognemo ovom narodu da se zaposli, dobije dobre puteve, da se oseća bezbednije i ostane na svetoj topličkoj zemlji - poručio je predsednik, te se za kraj zahvalio meštanima na veri i borbi koju imaju u bolju budućnost Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike