Predsednik Vučić na otvaranju hotela u Kuršumlijskoj banji: "Nastavićemo da pomažemo oživljavanje turizma i zapošljavanje ljudi" (FOTO)

09.02.2023

14:31

0

Autor: 24sedam

U Kuršumliji se posebno poštuje domaćin i onaj ko zna da sačuva ognjište, napisao je Vučić

Predsednik Vučić na otvaranju hotela u Kuršumlijskoj banji: "Nastavićemo da pomažemo oživljavanje turizma i zapošljavanje ljudi" (FOTO)
Copyright Printscreen/Instagram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju rekonstruisanog hotela „Planinka“ u Kuršumlijskoj banji, nakon čega se sastao sa meštanima MZ Merdare.

Tim povodom je na svom Instagram profilu objavio nekoliko fotografija iz današnje posete.

- U Kuršumliji se posebno poštuje domaćin i onaj ko zna da sačuva ognjište. Kuršumlijska banja imala je slavnu prošlost, a sada vidimo da će imati i slavnu budućnost. Danas dobijamo prelepe smeštajne kapacitete na prostoru koji je, ne tako davno, bio potpuno ruiniran. To je velika stvar za čitavu Toplicu i za Srbiju. Nastavićemo da ulažemo i pomažemo oživljavanje banjskog turizma i zapošljavanje ljudi, posebno ovde u topličkom kraju, gde živi narod koji je uvek najviše brinuo za Srbiju. Na nama je da pomognemo ovom narodu da se zaposli, dobije dobre puteve, da se oseća bezbednije i ostane na svetoj topličkoj zemlji - napisao je predsednik, te se za kraj zahvalio meštanima na veri i borbi koju imaju u bolju budućnost Srbije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike