Završen sastanak Vučića i Dačića: Predsednik socijalista otkrio detalje razgovora

08.02.2023

13:39

0

Dačić i Vučić su i juče imali sastanak, nakon burnog dana u Skupštini Srbije i krize koja je nastala nakon poslednje sednice o Kosovu

Završen sastanak Vučića i Dačića: Predsednik socijalista otkrio detalje razgovora
Aleksandar Vučić, Ivica Dačić - Copyright Antoni Ahel/ATA Images

Sastanak Aleksandra Vučića i Ivice Dačića završen je nakon više od sat vremena, nakon čega je lider socijalista izneo detalje razgovora.

Kako je rekao, dogovoren je nastavak saradnje dve stranke kao i jačanje koalicije SNS i SPS.

Dačić i Vučić su i juče imali sastanak, nakon burnog dana u Skupštini Srbije i krize koja je nastala nakon poslednje sednice o Kosovu.

On je istakao da SPS, ali i on lično, pružaju potpunu podršku predsedniku Srbije, upravo zbog politike od vitalnog značaja za nacionalne i državne interese i budućnost naše zemlje.

Vučić: Ništa se neće dogoditi preko noći

Predsednik Srbije dotakao se teme odnosa sa socijalistima i rekao da su narušeni događajima iz Skupštine, ali da se "ništa neće desiti preko noći".

- Da li imam puno poverenje? Lično ga nemam, oni ga u nas nisu imali. Mi poštujemo tu političku partiju, ali sada znamo da u teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe. Ništa se neće dogoditi preko noći, ali ono što se dogodilo je značajno narušilo naše odnose, a tu ima stvari o kojima neću da govorim - rekao je Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike