Dačić: SPS podržava politiku Vučića u vezi sa KiM

06.02.2023

19:05

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da neće dozvoliti da partijski i privatni interesi vode državu

Dačić: SPS podržava politiku Vučića u vezi sa KiM
Ivica Dačić - Copyright Tanjug/ Sava Radovanović

Socijalistička partija Srbije ostaje čvrsto uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića i podržava njegovu politiku u vezi sa KiM, rekao je predsednik te stranke Ivica Dačić.

Dačić je rekao za Tanjug da je to njihova zajednička politika već 11 godina.

Podsetimo, na sednici vrha partije, koja je održana danas, predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić poručio je da neće dozvoliti da partijski i privatni interesi vode državu i da je spreman da ide na izbore kao kandidat za premijera.

Nagoveštaj promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji rekao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao - narod.

Otkazao sve sastanke

Sastanci ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, koji su bili zakazani za utorak, 7. februar, otkazani su, saopšteno je večeras iz Vlade Srbije.

Ministar Dačić trebalo je da se sutra sastane sa šefom mađarske diplomatije Peterom Sijartom, koji dolazi u posetu Srbiji.

Takođe, bilo je planirano i da se prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova sutra sastane i sa nerezidentnim ambasadorom Kraljevine Saudijske Arabije Osamom bin Dakhilom Al Ahmadijem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike