Zahvalnost za poštovanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije: Ministar Vučević sa ambasadorima Slovačke i Grčke

06.02.2023

14:21

0

Autor: I.K.

U zvaničnim susretima izražena je nada u još bolji razvoj međusobnih odnosa

Zahvalnost za poštovanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije: Ministar Vučević sa ambasadorima Slovačke i Grčke
Rosaha i Vučević - Copyright Instagram/milosvucevic_odbrana

Ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa ambasadorima Slovačke i Grčke u Beogradu, te u tim razgovorima izrazio zahvalnost za prinicipijelan stav u poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

-Ugostio sam danas ambasadora Slovačke Republike u Republici Srbiji Nj.E. Fedora Rosohu. Tom prilikom izrazio sam zahvalnost prijateljskoj Slovačkoj što, uprkos pritiscima, istrajava u principijelnom stavu da poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, napisao je ministar uz fotografije susreta sa ambasadorom Slovačke.

 

 

Na sastanku sa ambasadorkom Grčke Nj.E. Marijom Levadi izražena je nada da će razvoj srpsko-grčkih odnosa biti nastavljen na obostranu korist.

-Srbija veoma ceni podršku Grčke po pitanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, poručio je i u ovom razgovoru ministar Vučević. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike