"Ja vam garantujem samo jednu stvar - uvek ćemo biti zajedno": Predsednik Vučić poslao emotivnu i snažnu poruku (VIDEO)

05.02.2023

06:10

0

Autor: 24sedam

Ono što mislim da je najvažnije, za naš narod na Kosovu i Metohiji, da znaju da imaju svoju državu, između ostalog je poručio predsednik

"Ja vam garantujem samo jednu stvar - uvek ćemo biti zajedno": Predsednik Vučić poslao emotivnu i snažnu poruku (VIDEO)
Aleksandar Vučić - Copyright Printscreen/RTS2

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na prethodnih nekoliko dana, a naročito na one kada je prisustvovao zasedanju Skupštine.

Nakon svega izrečenog, zaključak je isti. Srbiji je priroritet narod na Kosovu i Metohiji i očuvanje nacionalnog identiteta.

 

 

- Nama je važno da razgovaramo, nama je važno da pregovaramo, nama je važno da pokušamo sa Albancima da izgradimo bolje odnose u budućnosti. Ono što mislim da je najvažnije, za naš narod na Kosovu i Metohiji, da znaju da imaju svoju državu. 

Ja znam, da vi znate da je vaša država Srbija. To jeste naša snaga, i vi jeste naša snaga, jer to je nešto što ne može da se briše gumicom. 

Ja vam garantujem samo jednu stvar - uvek ćemo biti zajedno. Srbija će da čuva mir, da se ponaša odgovorno, da se ponaša ozbiljno, da razmišljamo o sigurnosti naše dece i da uradimo sve da im tu sigurnost omogućimo. Živela Srbija! Nema predaje! - poručio je predsednik Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike