Predsednik sa delegacijom EBRD: Razgovor o strateškim projektima

03.02.2023

09:55

0

Autor: 24sedam

Sa Reno-Baso sam razgovarao o strateškim projektima i investicijama u oblasti infrastrukture i energetike, sa posebnim naglaskom na zelenim energijama, napisao je Vučić

Predsednik sa delegacijom EBRD: Razgovor o strateškim projektima
Copyright Printscreen/Instagram

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom EBRD na čelu sa predsednicom Odil Reno-Baso.

- Sa Reno-Baso sam razgovarao o strateškim projektima i investicijama u oblasti infrastrukture i energetike, sa posebnim naglaskom na zelenim energijama. Zahvalio sam EBRD na tome što zajedno menjamo lice naše Srbije, kao i na dosadašnjim i predstojećim investicijama koje imaju veliki uticaj na privredni rast Srbije i Zapadnog Balkana i na pozitivna ekonomska kretanja u našem regionu, uprkos izazovnom ekonomskom okruženju - saopštio je predsednik Vučić na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Skupština Srbije danas od 11 sati nastavlja sednicu na čijem je dnevnom redu, kao i juče izveštaj o pregovorima sa Prištinom. 

Jučerašnja sednica trajala je 11 sati, a tokom celog predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon što je predstavio Izveštaj, odgovarao je na poslanička pitanja. Poslanici opozicije u jednom trenutku izazvali su incident, te je nastao opšti metež, ali je Skupština potom nastavila rad.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike