Sramni spisak za hapšenje je novi udar na Vučićevu porodicu

25.12.2022

13:30

0

Bitangama i ološu poput Aljbina Kurtija i njegovih saboraca i terorista smeta i jaka Srbija i njen predsednik i porodica Vučić

Sramni spisak za hapšenje je novi udar na Vučićevu porodicu
Uglješa Mrdić - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Čim sam se vratio u Srbiju šokirala me uzašna vest. Još više me razočarala sramna reakcija dela srpskih političara iz opozicije kao i dela medija. Da li je moguće da toliko nemaju obraza da osude objavljivanje sramnog spiska za hapšenje članova porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića, lidera Srba sa KiM, srpskih funkcionera i članova pojedinih organizacija, koji je objavio poslanik Samoopredeljenja Armend Muja.

Bitangama i ološu poput Aljbina Kurtija i njegovih saboraca i terorista smeta i jaka Srbija i njen predsednik i porodica Vučić.

Ništa što nas ne može iznenaditi kada je u pitanju Aljbin Kurti.

Nije slučajno što im smetaju i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i direktor BIA Aleksandar Vulin.

Smetaju im što čuvaju Srbiju.

Albanski teroristi i ekstremisti uz pomoć dela svojih saboraca i političara iz regiona zapadnog Balkana i uz pomoć stranih centara moći hoće na svaki način da oslabe pa posle i da unište Srbiju.

Na tom putu su im smetnja predsednik Vučić i njegovi najbliži saradnici.

Na sreću Srbija je iz dana u dan sve jača, ima jake institucije, službe, vojsku i policiju, kao i prijatelje u svetu i neće se lako predati pod pritiskom raznih pretnje i provokacija.

Sada je trenutak da i oni koji su protiv politike predsednika Srbije a bave se politikom u našoj državi osude objavljivanje ovog spiska i planove albanskih terorista.

Ali, nažalost, po ko zna koji put u našoj istoriji imamo među nama Srbima ljude koji hoće da prodaju i svoju državu i one koji je čuvaju samo da bi oni došli na vlast i zastupali spoljašnje a ne srpske interese.

Ovom prilikom pružam punu podršku i predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću, kao i svim čestitim ljudima koji su se našli na spisku poput predsednikovog brata Andreja i sina Danila, ministra Gašića, direktora Vulina, srpskih lidera i svim saradnicima našeg predsednika koji zajedno sa svima nama njegovim saborcima dajemo doprinos očuvanju i jačanju Srbije.

I na kraju da kažem da sam ponosan što sam prilikom svog desetodnevnog boravka u SAD zastupao interese Srbije i na svim sastancima zajedno sa mojim stranačkim kolegama ponosno govorio o odličnim rezultatima našeg predsednika Aleksandra Vučića i države Srbije posebno ističući politiku mira i stabilnosti na Balkanu.

Živela Srbija, koje sam se mnogo uželeo posle 12 dana odsustva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike