Advokat se čuo sa uhapšenim Pantićem: Nedostaje mu kontakt sa porodicom, uznemiren je zbog dela koja mu se nepravedno stavljaju na teret

22.12.2022

14:39

0

Autor: 24sedam

Sudija još nije odobrio kontakt sa porodicom, taj zahtev se još razmatra, rekao je advokat

Advokat se čuo sa uhapšenim Pantićem: Nedostaje mu kontakt sa porodicom, uznemiren je zbog dela koja mu se nepravedno stavljaju na teret
Dejan Pantić - Copyright Privatna arhiva

Advokat Ljubomir Pantović izjavio je za Kosovo onlajn da se pre sat vremena čuo sa uhapšenim bivšim policajcem Dejanom Pantićem, koji mu je rekao da dobija terapiju, da ima pristojne uslove ali da mu nedostaje kontakt sa porodicom.

Pantović, koga je angažovala Kancelarija za KiM, rekao je da je sa Pantićem razgovarao oko 20 minuta, a da je kontakt uspeo da izdejstvuje preko sudije iz Prištine.

Kosovo onlajn
Ljubomir Pantović

 

"Dejan je preneo da dobija terapiju, ima korektne uslove, da želi da čuje porodicu, da ima pristojan tretman. Sudija još nije odobrio kontakt sa porodicom, taj zahtev se još razmatra ali se nadam da bi to moglo uskoro da bude", rekao je Pantović.

On je dodao da je Pantić vidno uznemiren i nervozan zbog dela koja mu se nepravedno stavljaju na teret a za koja nije odgovoran.

Podsetimo, danas je na protestu u Rudaru govorio sin uhapšenog Pantića koji je rekao da je njegov otac pritvoren samo zato što je Srbin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike