Već tri dana odbija hranu, nije ništa jeo!" Supruga uhapšenog Srbina otkrila u kakvom je stanju: Slađanu se rana na glavi inficirala

17.12.2022

16:48

0

Autor: 24sedam

Trajković će biti prebačen u zatvor u Grdovcu kod Podujeva

Već tri dana odbija hranu, nije ništa jeo!" Supruga uhapšenog Srbina otkrila u kakvom je stanju: Slađanu se rana na glavi inficirala
Slađan Trajković - Copyright Privatna arhiva

Advokat Dejan Vasić, branilac Slađana Trajkovića, bivšeg pripadnika policije tzv. Kosova koji je uhapšen u četvrtak uveče, izjavio je danas novinarima da je danas pred sudom u Prištini održano ročište koje je bilo zatvoreno za javnost.

Vasić je istakao da je zabranjeno da se govori o delima za koja se terete uhapšeni Srbi, ali da će on insistirati da se istraga u ovom slučaju obavi efektno, budući da smatra da njegov klijent nije kriv za dva dela koja mu se stavljaju na teret, a koja su vezana za krivično delo navodnog ratnog zločina.

On je dodao da će Trajković biti prebačen u zatvor visokog rizika u Grdovcu kod Podujeva, i da je danas bio u prilici da se sretne na kratko sa suprugom i ćerkom uhapšenog Srbina.

Njegova supruga Suzana istakla je da njen suprug nije uzimao hranu već treći dan, i da su mu od lekova dali samo lek za šećer, kao i da mu se inficirala rana na glavi.

- Psihički je jak, ali fizički vidi se da je bled. Već tri dana odbija hranu, nije ništa jeo. Od tableta koje smo mu slali dali su mu samo lek za šećer. Rana na glavi mu se inficirala. Mi znamo da je on nevin, ovde smo od 1999. godine, u Bošnjačkoj mahali, u mešanoj sredini. Imamo poštovanje svih komšija, i Srba i Albanaca - rekla je supruga uhapšenog Trajkovića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike