"Kadija te tuži, kadija ti sudi": Supruga uhapšenog policajca Trajkovića zabrinuta zbog konačne odluke suda lažne države

17.12.2022

08:02

0

Ovde se ne poštuju ljudska prava pogotovo prava Srba, rekla je Trajković

"Kadija te tuži, kadija ti sudi": Supruga uhapšenog policajca Trajkovića zabrinuta zbog konačne odluke suda lažne države
Copyright Printscreen/Kosovo online

Supruga uhapšenog bivšeg pripadnika kosovske policije Slađana Trajkovića, Suzana izjavila je jutros da njen suprug u 10 časova izlazi pred sudiju i ističe da se cela porodica plaši konačne odluke.

- Plašimo se konačne odluke jer svi znamo kakav će biti ishod. Kadija te tuži, kadija ti sudi - rekla je Trajković za Tanjug.

Privatna arhiva
Slađan Trajković

Ona je dodala da nema novih informacija o suprugu, te da je od njegovog advokata saznala da se osećao loše i da su mu juče uručeni lekovi.

Trajković je navela da joj je policajac koji radi u policijskoj stanici u južnom delu Mitrovice, kada je išla da se raspita, rekao da se njen suprug nalazi u Prištini i da će mu se suditi za ratne zločine.

Trajković podseća da je njen suprug od 2013.godine radio u kosovskoj policiji i da je prošao bezbednosne provere.

- Ja sam burno reagovala, kakvi ratni zločini?! On je bio pripadnik kosovske policije od 2013. i rađene su provere. Sada kada su skinuli unforme, sada su svi ratni zločinc - prokomentarisala je Trajković i istakla da Srbi trpe teror premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

- Nema pravde za Srbe na Kosovu, apelovala sam na međunarodnu zajednicu. Ovde se ne poštuju ljudska prava pogotovo prava Srba - zaključila je Trajković.

Ona je juče rekla da je njenom suprugu određen pritvor od 48 sati i da je on dijabetičar, a da kod sebe nema potrebne lekove.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike