Vučić: Plenili su vino sa prstom na obaraču, Srbi su shvatili da samo čekaju dan kada će neko da dođe po njih i da završe iza rešetaka

10.12.2022

18:00

0

Autor: 24sedam

Uhapšeni Dejan Pantić se nalazi u protivpravno izgrađenoj prostoriji suprotno međunarodnim propisima kod Leposavića i tu ga protivpravno drže

Vučić: Plenili su vino sa prstom na obaraču, Srbi su shvatili da samo čekaju dan kada će neko da dođe po njih i da završe iza rešetaka
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti povodom najnovijih dešavanja na KiM, nakon hapšenja Srbina Dejana Pantića.

On je objasnio da nakon pokušaja okupacije opštinske izborne komisije u Leposaviću, gde Dejan Pantić zapravo živi sa suprugom i troje dece u zgradi gde je policija u trenutku Samita u Tirani pokušala da upadne u te prostorije. Tog dana Pantić je nosio bakaluk.

On se nalazi u protivpravno izgrađenoj, izgrađenoj suprotno međunarodnim propisima kod Leposavića i tu ga protivpravno drže. Srbi su shvatili da samo čekaju dan kada će neko da dođe po njih i da završe iza rešetaka.

Prisustvovali smo napadu na celu enklavu, kada srpske sluge Aljbina Kurtija tvrde da Srđanu Petroviću treba da se vrati vino, treba da znaju da je to vino uništeno, pa da ne obmanjuju javnost, ako već moraju da služe onima koji bi da okupiraju srpski narod.

-Sutra ću se sastati sa gospodinom Petrovićem i pomoći ćemo da ta porodica opstane u Velikoj Hoči, u toj važnoj enklavi, rekao je Vučić. 

Vučić je naveo da su vino plenili albanski policajci sa prstom na obaraču!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike