Petković se hitno oglasio: "Rada Trajković, Nenad Rašić i Kurti imaju jednu zajedničku stvar - mržnja prema Aleksandru Vučiću"

05.12.2022

22:30

0

Autor: 24sedam

Direktor kancelarije za KiM Petar Petković istakao je da Rada Trajković i Nenad Rašić nemaju nikakav legitimitet među Srbima na Kosovu i Metohiji

Petković se hitno oglasio: "Rada Trajković, Nenad Rašić i Kurti imaju jednu zajedničku stvar - mržnja prema Aleksandru Vučiću"
Petar Petković - Copyright TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC

Direktor kancelarije za KiM Petar Petković istakao je da Rada Trajković i Nenad Rašić nemaju nikakav legitimitet među Srbima na Kosovu i Metohiji.

- Rada Trajković i Nenad Rašić nemaju nikakav legitimitet među Srbima na Kosovu i Metohiji i za Kurtijeve fotelje ih je kvalifikovala jedino mržnja prema Aleksandru Vučiću, Srpskoj listi i Milanu Radoičiću

U jednom je jedinom Rada Trajković večeras na tajkunskoj televiziji bila u pravu - ogromna je razlika između Aljbina Kurtija i Aleksandra Vučića i to Srbi na KiM najbolje znaju. 

RINA
 

Aleksandar Vučić se bori za svaki srpski kućni prag na Kosovu i Metohiji, bori se za naš ostanak i opstanak na ovim prostorima, ulaže stotine miliona evra u projekte kako južno tako i severno od Ibra, u nove bolnice, škole, vrtiće, puteve... Aljbin Kurti se bori da istrebi Srbe sa KiM, da ih protera, obespravi, ukine im jezik i Crkvu. 

U tom svom naumu, Kurti ima snažnu podršku Rade Trajković i Nenada Rašića koji su uzeli Srbe kao taoce svoje gladi za funkcijama i foteljama, iako ih Srbi neće na tom mestu i to su na izborima jasno pokazali. 

Srbi na KiM veruju svojoj državi Srbiji i predsedniku Vučiću koji se bori da zaštiti naše nacionalne interese na KiM i u tome ima punu podršku u Srpskoj listi - istakao je Petković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike