Vučić će "orlove" bodriti sa vojnicima: Poželeo sam im svu sreću, večeras ćemo nositi crveno-plavo-beli barjak

24.11.2022

11:07

0

Autor: 24sedam

Kako je istakao Vučić, ceo region će večeras da navija za Srbiju - i Republika Srpska, Crna Gora, braća Makedonci i u svim delovima Srbije

Vučić će "orlove" bodriti sa vojnicima: Poželeo sam im svu sreću, večeras ćemo nositi crveno-plavo-beli barjak
predsednik Vučić sa Dodikom i Željkom Cvijanović - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom obraćanja javnosti, posle sastanka sa srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, dotakao se i večerašnej utakmice na Mundijalu u Kataru, kada reprezentacija Srbije igra protiv selekcije Brazila.

Kako je istakao, ceo region će večeras da navija za Srbiju - i Republika Srpska, Crna Gora, u svim delovima Srbije, pa i na Kosovu i Metohiji. Veruje da će za nas navijati i braća Makedonci, baš kao što smo i mi za njih. 

- Kako bude. Čuo sam se sa Draganom Stojkovićem i poželeo im uspeh. Pobede - bravo, izgube - hvala im na svemu. Čekaćemo i preostale dve utakmice i verovaćemo u njih kako god bude do poslednjih od tih 270 minuta koliko igraju u ovoj grupnoj fazi. Hvala im na trudu, što su se borili za svoju zemlju. Crveno-plavo-beli barjak i zastavu ćemo nositi svi večeras. Ja ću na kratko da budem sa vojnicima koji su imali teško vreme u prethodnih nekoliko nedelja i da pogledamo zajedno fudbal. Da ne bude maler, bolje da se sklonim posle toga - našalio se predsednik na kraju.

Podsetimo, petog dana Svetskog prvenstva u fudbalu, na teren će i reprezentacija Srbije.

"Orlovi" će danas zatvoriti program, utakmicom sa najtežim rivalom iz grupe G, Brazilom. Taj susret na programu je od 20 sati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike