Mnogo važnih poslova je pred njima: Predsednik Vučić o budućnosti Đurića i Filipovića

09.11.2022

10:58

0

Predsednik Srbije dodelio je ordenje policajcima sa KiM Nenadu Đuriću i Aleksandru Filipoviću

Mnogo važnih poslova je pred njima: Predsednik Vučić o budućnosti Đurića i Filipovića
Predsednik Vučić sa Nenadom Đurićem, Aleksandrom Filipovićem i njihovim porodicama - Copyright TANJUG/ Rade Prelic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je danas ordenje u znak zahvalnosti i kao priznanje policajcima sa KiM Nenadu Đuriću i Aleksandru Filipoviću koji su odbili da trpe teror Aljbina Kurtija, te su napustili svoje pozicije u kosovskim organima.

Na pitanje novinara kakva će biti budućnost Đurića i Filipovića, predsednik Vučić jasno je poručio da je biti odlična.

 

- Budućnost Nenada Đurića i Aleksandra Filipovića biće odlična, radiće u državnim organima Republike Srbije. Neće imati niža primanja, naprotiv. Radiće svoj posao za svoju zemlju i narod. Mnogo važnih poslova je pred njima i važnih zadataka, neće biti penzionisani i neće biti na ulici - rekao je predsednik.

Poručio je da niko od 3.000-3.500 ljudi, mislivši na one koji su radili u kosovskim institucijama a sada su ih napustili, neće biti na ulici.

- Pobrinućemo se za sve njih u narednih mesec dana. Oni mogu da imaju tu vrstu sigurnosti, Srbija brine o svom narodu. Znamo koliko su se mučili i kroz šta su morali da prođu od upada Rosu na sever kako bi izazvali neki incident, dok ćute i NATO, i Evropa, i Amerika. Zato sam beskrajno zahvalan. Oni znaju da ja znam kroz šta su prolazili, jedan od razloga što sam u njih imao poverenje, čak i kada im se ne dopadne šta im kažem, ali znaju da brinem i znam kroz šta prolaze, što većina u Srbiji ne zna niti može da zna, a neki i ne žele da znaju. Srećan sam što ih poznajem i koliko su bili posvećeni poslu - poručio je na kraju Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike