Vučić čestitao Dodiku: Možete da računate na podršku Srbije

27.10.2022

17:22

0

Uvek možete da računate na iskreno prijateljstvo Srbije, kao i na našu nesebičnu podršku i saradnju u negovanju političkih, kulturnih, ekonomskih i duhovnih veza - navodi se u Vučićevoj čestitki

Vučić čestitao Dodiku: Možete da računate na podršku Srbije
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsednika Republike Srpske uz poruku da uvek može da računa na iskreno prijateljstvo i podršku Srbije.

- Primite iskrene čestitke povodom izbora za predsednika Republike Srpske i najbolje želje za uspeh na odgovornoj dužnosti.

Uveren sam da ćete istrajno i snažne volje raditi na tome da Republici Srpskoj donesete napredak, a svim njenim građanima blagostanje. Takođe sam uveren da ćete se svojim političkim iskustvom odgovorno nositi sa različitim izazovima današnjice, čuvajući ujedno mir i stabilnost u Bosni i Hercegovini.

Uvek možete da računate na iskreno prijateljstvo Srbije, kao i na našu nesebičnu podršku i saradnju u negovanju političkih, kulturnih, ekonomskih i duhovnih veza - navodi se u Vučićevoj čestitki, saopštila je pres služba predsednika.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike