Kancelarija za KiM: Posle 10 godina vratili se na Kosovo, Aksići rešeni da grade novi život

18.10.2022

14:10

0

Bojan i Maja Aksić rešeni su da na svom ognjištu u Kosovskom Pomoravlju grade novi život zajedno sa svojim ćerkama Katarinom, Anđelijom i Milenijom

Kancelarija za KiM: Posle 10 godina vratili se na Kosovo, Aksići rešeni da grade novi život
Saša Milošević porodica Aksić iz Koretišta Kancelarija za KiM Facebook - Copyright Facebook/Kancelarija za KiM

Predsednik Privremenog organa opštine Gnjilane Saša Milošević posetio je danas porodicu Aksić iz Koretišta koja se nedavno, posle 10 godina, iz Beograda vratila u svoj rodni kraj na Kosovu.

Kako je na Fejsbuku objavila Kancelarija za Kosovo i Metohiju, Bojan i Maja Aksić rešeni su da na svom ognjištu u Kosovskom Pomoravlju grade novi život zajedno sa svojim ćerkama Katarinom, Anđelijom i Milenijom. 

Milošević je sa porodicom Aksić razgovarao o izazovima sa kojima se susreću i o tome na koji način opština i Kancelarija za Kosovo i Metohiju mogu da im pomognu. 

"Opština je Aksićima još prošle nedelje donirala drva za početak grejne sezone, a sada smo razgovarali i o drugim problemima, pre svega snabdevanju pijaćom vodom i na koji način možemo da im pomognemo da obezbede stabilniji izvor prihoda. Znamo da je za održiv ostanak i opstanak to neophodan preduslov i uveren sam da ćemo iznaći rešenje u najkraćem mogućem roku za oba problema. Važno je da se držimo zajedno i razgovaramo i rešavamo realne problem našeg naroda", kaže Milošević.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike