Nedelja sa predsednikom: U vremenima podela i pretnji, interesi Srbije su crvena linija i oko njih nikada neće biti kompromisa

16.10.2022

09:45

0

I ove nedelje nastavili smo da gradimo i čuvamo našu Srbiju, jedinu domovinu koju imamo, poručio je predsednik

Nedelja sa predsednikom: U vremenima podela i pretnji, interesi Srbije su crvena linija i oko njih nikada neće biti kompromisa
aleksandar vučić (6) - Copyright Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu kratak pregled nedelje uz poruku da smo "i ove nedelje nastavili smo da gradimo i čuvamo našu Srbiju, jedinu domovinu koju imamo".

On je podsetio u objavljenom videu da se "radi na putevima jer oni znače napredak, a stanovnicima Raškog i Moravičkog okruga novim putevima stići će i nove investicije i bolji život".

-Gradimo dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svetu sa kojima delimo zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom. O Srbiji i za Srbiju razgovarao sam sa ambasadorima 27 zemalja članica EU, ambasadorom Ruske Federacije i državnim sekretarom SAD, naveo je predsednik.

Kako je istakao, posebno važna bila je poseta jednog od najmoćnijih lidera sveta i dragog prijatelja predsednika UAE Mohameda bin Zajeda od koga Srbija uvek može da računa na pomoć, a on na mudar savet.

-Ovo je bila i nedelja u kojoj smo još jednom potvrdili da je članstvo Srbije u EU naše strateško opredeljenje i da radimo na tom putu u cilju boljeg života građana Srbije. U vremenima sveopštih podela i pretnji, interesi Srbije i našeg naroda su osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa, poručuje predsednik Vučić.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike