Vučić zaigrao košarku u Njujorku: U brzoj šetnji do UN naučio nove stvari - neverovatna je njihova ljubaznost, iako ih prekida stranac!

21.09.2022

16:21

0

Predsednik Vučić se pridružio dok su trener i jedan njegov učenik igrali

Vučić zaigrao košarku u Njujorku: U brzoj šetnji do UN naučio nove stvari - neverovatna je njihova ljubaznost, iako ih prekida stranac!
vucic kosarka nju jork instag1 - Copyright Printscreen/instagram/Budućnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je zaigrao košarku sa jednim trenerom koga je ugledao dok je prolazio pored njujorškog parka na putu do zgrade Ujedinjenih nacija.

Predsednik Vučić se pridružio dok su trener i jedan njegov učenik igrali.

- U brzoj šetnji do zgrade UN naučio sam nove stvari o individualnom treningu za košarkaše - naveo je Vučić.

- Neverovatna je njihova ljubaznost, iako im je trening prekinuo neki stranac - napisao je Vučić na svom nalogu na Instagramu buducnostsrbijeav.

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će u Njujorku održati govor na Generalnoj debati svetskih lidera, u okviru 77. zasedanja Generalne skupštine UN, koja će trajati do 26. septembra.

Vučić će govoriti oko ponoći po našem vremenu, kao deveti govornik, a pre njega će se putem video veze obratiti predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski.

Glavna tema ovogodišnjeg zasedanja Generalne skupštine UN, koja je počela 13. septembra, jeste "Prelomni trenutak: transformativna rešenja za međusobno povezane izazove".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike