Vučić se sastao s Lajčakom na marginama Generalne Skupštine UN: Koristan razgovor i još jedna prilika... (FOTO)

21.09.2022

05:20

0

Još jednom istaknemo zalaganje Srbije u cilju očuvanja mira i stabilnosti celog regiona", naveo je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav."

Vučić se sastao s Lajčakom na marginama Generalne Skupštine UN: Koristan razgovor i još jedna prilika... (FOTO)
Vučić i Lajčak - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom na marginama otvaranja Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.


-Koristan razgovor sa Miroslavom Lajčakom na marginama 77. Generalne skupštine UN i dobra prilika da još jednom istaknemo zalaganje Srbije u cilju očuvanja mira i stabilnosti celog regiona", naveo je Vučić na Instagram nalogu ''''buducnostsrbijeav."

 

Oglasio se i Miroslav Lajčak. On je objavio da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, na marginama Generalne skupštine UN, razgovarao o daljim koracima ka normalizaciji odnosa sa tzv. Kosovom.

Lajčak je istakao da je sa Vučićem razgovarao u Njujorku, nakon sastanka premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem u Prištini prošle nedelje.


-Na marginama Generalne skupštine UN razgovarali smo o putu ka napretku u normalizaciji odnosa Kosovom- naveo je Lajčak u utorak uveče na Tviteru.
 

 


Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike