Kandićeva se ne smiruje: Posle Vučića udarila i na Šapića!

16.09.2022

14:20

0

Možda bi valjalo da upravo ona preuzme odgovornost za sopstvene reči

Kandićeva se ne smiruje: Posle Vučića udarila i na Šapića!
natasa kandic grafit_akcija_25112021_0024 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nataša Kandić, osnivač Fonda za humanitarno pravo, poznata po antisrpskoj retorici, izjavila je da je podnela tužbu protiv gradonačelnika Beograda, Aleksandra Šapića.

Kandićeva je potvrdila beogradskim medijima da je podnela tužbu protiv Šapića i to zbog navodne povrede prava ličnosti (čast i ugled), a za to traži ni manje ni više nego naknadu štete i objavljivanje presude u dnevnim novinama. 

Kandićeva se ovim povodom oglasila i na društvenim mrežama. Na svom Tviter profilu je navela na da je podnela tužbu protiv gradonačelnika Beograda zbog, kako tvrdi, iznošenja neistinitih tvrdnji:

- "Nataša Kandić, osoba koja tereti srpski narod za genocid po svim osnovama i koja insistira da budemo proglašeni za genocidan narod.“ To je put da političare učinimo odgovornim za javnu reč - napisala je ona.

Podsećamo, Nataša Kandić i jeste navela da Srbijom vladaju političari koji treba da priznaju genocid, čime je celu naciju osudila za brutalnosti.

Naime, u svojoj novogodišnjoj čestitki objavljenoj takođe na društvenim mrežama Kandićeva je navela sledeće:

- Nove generacije ne priznaju presude za genocid, iskazuju solidarnost sa osuđenim ratnim zločincima i njhovim nedelima. Sadašnja vlast je uspela da ih posredno uvuče u zločin prošlih generacija. Neka nam 2022. podari političara koji će ujediniti Srbiju na temelju vladavine prava - napisala je Kandićeva.

Printscreen/Twitter/Natasa Kandic
 

Možda bi valjalo da upravo ona preuzme odgovornost za sopstvene reči - ove upućene još koliko za Novu godinu.

Podsećamo, Kandićeva je prethodno napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz jednako bizarnih razloga.

Nataša Kandić, poznata po antisrpskom delovanju, otvoreno se stavila na stranu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, opet.

Ovog puta, na meti je bila politika koju vodi predsednik Srbije, pa se tako Kandićka zapitala na svom Tviret nalogu:

- Da li je državna politika Srbije prešla u ruke proruske, ultra desnice, SPC i ruskih obaveštajnih službi? Gde je opredeljenost Vučića za EU?

Setimo se da je sramno ponašanje Nataše Kandić prevazilazilo sve granice, njena netrpeljivost prema predsedniku Vučiću ne jenjava. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike