Razotkrivene su sve njihove laži: Vučić iz Abu Dabija o histeriji koju je Hrvatska podigla zbog zahteva da poseti Jasenovac

11.09.2022

09:53

0

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije, inače, nalazi seu poseti UAE, gde je dočekan uz veličanstven prijem

Razotkrivene su sve njihove laži: Vučić iz Abu Dabija o histeriji koju je Hrvatska podigla zbog zahteva da poseti Jasenovac
Aleksandar Vučić TV Pink - Copyright Tv Pink Printscreen

"Lepo je kada naši ljudi odlaze u Jasenovac", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanje novinara tokom njegove posete Abu Dabiju da prokomentariše činjenicu da su patrijarh srpski Porfirije i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik posetili Jasenovac, gde je patrijarh služio svetu arhijerejsku liturgiju u manastiru Svetog Jovana Krstitelja.

Podsetimo, hrvatske vlasti nedavno nisu dozvolile predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da poseti ovo mesto stradanja srpskog naroda i položi svet.

-A što se tiče cele njihove priče i histerije koju su podigli oko polaganja jednog cveta... Nije problem kada bilo ko drugi to učini, ali problem je kada ja hoću to da učinim. Mislim da to u potpunosti razotkriva sve njihove laži, njihovu beskrupuloznost i bezočnost, besmisao tvrdnji koje su iznosili, i pokazuje da smo uradili dobar posao. U glavi su mi reči vladike Sergeja bihaćko-petrovačkog - "dok oni razapinju Vučića, znam da je on nešto dobro uradio za svoj narod". Više se čulo o Jasenovcu zato što su mi zabranili, nego da sam ga stotinu puta posetio, hvala im na tome, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije, inače, nalazi seu  poseti UAE, gde je dočekan uz veličanstven prijem, a potpisano je i devet sporazuma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike