Provokacijama nema kraja: Na severu Mitrovice osvanule zastave UČK i "velike Albanije"! Policija ništa ne zna o tome (VIDEO)

19.08.2022

10:57

0

Iz policije su naveli da nema informacija u vezi sa događajem u Suvom Dolu

Provokacijama nema kraja: Na severu Mitrovice osvanule zastave UČK i "velike Albanije"! Policija ništa ne zna o tome (VIDEO)
zastava Velike Albanije - Copyright Printscreen/Youtube/KO Live

U naselju Suvi Do u Severnoj Mitrovici osvanule su zastave UČK i "velike Albanije", a u Kosovskoj policiji kažu da o tom slučaju nije pokrenuta istraga.

Kosovo onlajn piše da su zastava OVK i zastava "velike Albanije", na kojima su likovi Ismaila Ćemaljija i Ise Boljetinca, nalaze na jarbolu koji je postavljen na saobraćajni znak, između dve kolovozne trake u Suvom Dolu.

Iz policije su naveli da nema informacija u vezi sa događajem u Suvom Dolu.

- Nema nikakvih informacija da je u vezi sa tim pokrenuta istraga, policajci su na terenu svakodnevno i obavljaju svoju dužnost. Ukoliko bude izveštaja u vezi sa ovim događajem, obavestićemo javnost - rekao je za Kosovo onlajn portparol Kosovske policije za region Sever porucnik Branislav Radović.


Naselje Suvi Do nalazi se u Severnoj Mitrovici i godinama je predmet međuopštinskog spora sa Albancima iz Južne Mitrovice.

Nedavno je Kosovska policija iz Južne Mitrovice bez saglasnosti Severne policijske stanice preuzela patroloranje Suvim Dolom, bez prethodne najave ili ikakvog rešenja o administrativnoj podeli.

Naselja Gornji i Donji Suvi Do su mešovita i, prema važećim zakonima, katastarski pripadaju opštini Severna Mitrovica.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kosovo online

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike