Vulin: Kome je Stepinac svetac, njemu je Jasenovac radni logor, Sisak dečije odmaralište, a "Oluja" zločinački poduhvat Srba

05.08.2022

12:07

0

Optužujući Srbiju da je kriva za proterivanje i ubijanje Srba u "Oluji", Plenković je pretekao i najgore ustaše

Vulin: Kome je Stepinac svetac, njemu je Jasenovac radni logor, Sisak dečije odmaralište, a "Oluja" zločinački poduhvat Srba
3 - Copyright Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je danas da je, optužujući Srbiju da je kriva za proterivanje i ubijanje Srba u "Oluji", hrvatski premijer Andrej Plenković "pretekao i najgore ustaše".

- Formirajući jedine logore samo za decu, ustaše su surovošću i ludilom premašile svoje nemačke učitelje. Optužujući Srbiju da je kriva za proterivanje i ubijanje Srba u "Oluji", Plenković je pretekao i najgore ustaše.

- Ovakvu glupost i laž ne bi izgovorio ni dokazani ustaša i neosuđeni zločinac Gotovina, on najbolje zna koliko zločina i zla je naneo Srbima. To ne zna samo Haški tribunal - izjavio je Vulin povodom obraćanja Plenkovića na obeležavanju "Oluje".

- Kome je Stepinac svetac, njemu je Jasenovac radni logor, Sisak dečije odmaralište, a "Oluja" zločinački poduhvat Srba. Posle ovakve laži i gluposti Plenkovića, još je jasnije da vladu ustaša vodi glup ustaša. Takvima se ne ćuti, takvima se ne zaboravlja, takvima se ne prašta - rekao je Vulin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike