Albanci se krve međusobno: Kurtija napali dojučerašnji saborci - vlada tzv. Kosova oštetila službenike za 16,5 miliona evra!?

17.07.2022

21:29

0

Optužuju ga i za obmanu građana

Albanci se krve međusobno: Kurtija napali dojučerašnji saborci - vlada tzv. Kosova oštetila službenike za 16,5 miliona evra!?
Aljbin Kurti - Copyright Profimedia

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj nazvao je kabinet premijera Aljbina Kurtija "prevarantskom vladom".

Haradinaj je na Fejsbuku naveo da su, zbog neusvajanja Zakona o platama, državni službenici na tzv. Kosovu u poslednjih godinu dana ostali uskraćeni za 16,6 miliona evra.

- Vlada prevaranta, osim što nije ispunila svoja obećanja, nije vodila računa ni o onima koji održavaju državnu administraciju u životu - poručio je Haradinaj, prenosi "KosovoOnline".

Predsednik Demokratske partije Kosova Memlji Krasnići izjavio je da je primarni zadatak premijera Aljbina Kurtija obezbeđivanje boljih uslova za život građana, a ne organizacija unutarstranačkih izbora.

- Ali onaj ko odbije da odgovara i preuzme odgovornost za neuspehe pred građanima, uvek će tražiti spas na drugom mestu - napisao je Krasnići na Fejsbuku.

Krasnići je rekao da Kurti obmanjuje narod sa izborima u Samoopredeljenju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: KosovoOnline

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike