Ratko Mladić u jako lošem stanju: Advokat bio šokiran kada ga je video

28.05.2022

08:17

0

Autor: 24sedam

Generalu se ubrzano pogoršalo stanje, rekao je Darko Mladić

Ratko Mladić u jako lošem stanju: Advokat bio šokiran kada ga je video
ratko mladic hag 6 - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, izjavioje danas da se stanje njegovog oca pogoršalo i da je on veoma lošeg zdravstvenog stanja.

- Na žalost, nemam dobre informacije. Generalu se ubrzano pogoršalo stanje. Nije u stanju ni da hoda neko duže vreme. Može da pređe 20, 30 metara dok se ne umori. Ne može da spremi sebi jelo, pomažu mu zatvorenici. On je sada u jako teškom stanju - rekao je Darko Mladić.

Profimedia
 

On je dodao da je jedina dobra stvar što je uspeo da smanji šećer.

- Sve ostalo mu se jako pogoršalo. To su otprilike najnovije informacije. Majka je bila pre mesec dana, sada je bio advokat koji je šokiran koji ga je video posle dve godine. Toliko je šokiran koliko mu se pogoršalo zdravstveno stanje - rekao je Mladić.

Kaznu doživotnog zatvora generalu Ratku Mladiću potvrdilo je veće Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove 8. juna 2021, uz izdvojeno mišljenje predsedavajuće sudskog veća sudije Priske Matimba Nijambe.

Podsetimo, kako je 24sedam nedavno pisao, najnovija dešavanja u Ukrajini otvorila su novo pitanje koje je jako bitno i za slučaj generala Mladića. Više o tome možete da pročitate OVDE.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike