Srdačan susret u Davosu: Vučić sa Micotakisom, uputio zahvalnost Grčkoj i grčkom narodu

25.05.2022

10:50

0

On je izrazio zahvalnost grčkom narodu na podršci teritorijalnom integritetu Srbije, kao i na velikoj podršci evropskom putu naše zemlje

Srdačan susret u Davosu: Vučić sa Micotakisom, uputio zahvalnost Grčkoj i grčkom narodu
Vučić Micotakis Davos Instagram buducnostrbijeav - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, pored brojnih zvaničnika sreo se i sa grčkim premijerom Kirjakosom Micotakisom, te je na zvaničnom Instagram profilu podelio detalj srdačngo susreta.

-Od Beograda, preko Brisela, pa do Davosa - uvek je veliko zadovoljstvo videti Kirjakosa Micotakisa. Srbija i Grčka već 150 godina imaju, ne samo prijateljske, već i istinske bratske odnose i među nama nema otvorenih pitanja, napisao je između ostalog predsednik Vučić.

On je izrazio zahvalnost grčkom narodu na podršci teritorijalnom integritetu Srbije, kao i na velikoj podršci evropskom putu naše zemlje.

Vučić je ranije danas iz Davosa uputio poruku da je rasprava o budućnosti Zapadnog Balkana s evropskim i regionalnim liderima teška.

-Teška rasprava o budućnosti Zapadnog Balkana s evropskim i regionalnim liderima na Svetskom ekonomskom forumu, objavio je predsednik na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" uz fotografiju s jednog od susreta u Davosu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike