Vučić zahvalio Orbanu: Nastavićemo da gradimo naše partnerske odnose i zajednički prebrodimo sve probleme i poteškoće (VIDEO)

21.05.2022

17:41

0

Vučić je izrazio uverenje da ćemo u narednom periodu "uspeti da ostvarimo još veću i uspešniju saradnju između naših zemalja"

Vučić zahvalio Orbanu: Nastavićemo da gradimo naše partnerske odnose i zajednički prebrodimo sve probleme i poteškoće (VIDEO)
sajam Vučić (3) - Copyright Tanjug/Nenad Mihajlović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas premijeru Mađarske Viktoru Orbanu zahvaljujući kojem je, kako je rekao, između Mađarske i Srbije izgrađen odnos pun obostranog poverenja i poštovanja.

- Veliko hvala velikom prijatelju Srbije Viktoru Orbanu koji se nikada nije sklanjao, koji je pomagao i štitio našu zemlju, zahvaljujući kojem je između Mađarske i Srbije izgrađen odnos pun obostranog poverenja i poštovanja, naveo je Vučić u video snimku objavljenom na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

 

 

Predsednik Srbije je rekao da "rezultati uvek govore više od reči, bilo da su one velike ili male".

- Nastavićemo da gradimo naše partnerske odnose i zajednički prebrodimo sve probleme i poteškoće.

Vučić je izrazio uverenje da ćemo u narednom periodu "uspeti da ostvarimo još veću i uspešniju saradnju između naših zemalja".

- Neka živi prijateljstvo između Srbije i Mađarske, kazao je Vučić u snimku o poseti Orbana 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji je otvorio danas sa predsednikom Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike